Prohledat tento blog

úterý 31. prosince 2013

Třpytivé nehty s vílím prachem od Jordany

Ahoj,
V předvečer nového roku mám pro vás lehce pohádkovou inspiraci. Jordana totiž v edici třpytivých nehtů u mně zabodovala s odstínem Fairy Dust, tedy v překladu "vílí prach". Na Silvestra ideální volba, tak třeba si ho na příští rok pořídíte :)

Jordana Fairy Dust recenze





Odstín
  • Fairy Dust mi na veletrhu hned padl do oka a velmi rychle skončil v nákupním košíčku.
  • Upoutaly mě především drobné blyštivé třpytky a studená růžová v kombinaci se stříbrnou. Hned jsem věděla, že na slavnostnější nehty bude perfektní.





  • Jako podklad jsem použila lak od Starnails, o kterých jste mohli číst zde.







Nanášení laku a krytí

  • Nanášení je celkem jednoduché, ale trochu větší štěteček způsobuje, že třpytky se dostanou i na kůži kolem nehtů a odlakovat je to pak těžké.
  • Perfektně kryje už v jedné vrstvě viz foto, pokud chcete nehty opravdu blyštivé, aplikujte vrstvy dvě.

Výdrž laku na nehtech

  • Lak mě mile překvapil. 
  • Minule jsem se od Jordany dočkala opadávání hned druhý den, ale tenhle lak týden bez problému vydrží.
  • Doporučuji nanést topcoat, třpytky pak ještě více vyniknou. 

Cena a dostupnost

  • Dostupnost trochu pokulhává, Jordanu seženete pouze na internetu, nebo veletrzích, třeba se jí jednou dočkáme i v drogériích.
  • Mně vyšel asi na 50 Kč, takže si stěžovat opravdu nemůžu, cena byla adekvátní.


A to by ode mě bylo pro dnešek všechno, přeji vám krásný vstup do roku 2014, hodně zdraví, štěstí a spokojenosti. 
Doufám, že zůstanete mými věrnými čtenáři, od Nového roku tu máme videa, nezapomeňte :-)

 








čtvrtek 19. prosince 2013

Essence Snow Jam 03 Life Is A Freeride dvojí využití a recenze

Ahoj,
předvánoční čas se nám blíží a článků začalo ubývat. Blogerky se snaží nahnat hodiny v práci před svátky, popřípadě dohnat všechny resty ve škole, mám to stejně. Přesto vás neochudím o jeden tip na zimní mrazivý look. Bude se jednat o líčení s Essence Snow Jam.
Jinak brzo oslavíme narozeniny, konkrétně 24.1.2013 a mám vymyšlenou podle mě super GA, zatím nechci nic prozradit, jen to, že produkty si budete moci vybrat samy.

Essence Snow Jam 03 Life Is A Freeride



Essence Snow Jam 03 Life Is A Freeride


Obal

  • Na obalu mi prakticky nic nevadí, je praktický a téměř nerozbitný.
  • Trochu mi připomíná Color Tattoo od Maybelline.

Pigmentace a využití








  • Sami vidíte, že tento produkt od Essence lze využít buď jako oční stíny, nebo jako linky.
  • Pokud použijete produkt jako oční stíny, tak budou chladně modré s nádechem do stříbrna. Mně jako zelenooké blondýně to moc nesvědčí, ale dovedu si to na jiných slečnách představit.
  • Pokud produkt využijete jako linky, tak je barva krásně sytě tyrkysová.
  • Pigmentace je podle mě výborná.

Výdrž stínů/linek

  • Překvapilo mě, jaký držák tenhle produkt je.
  • Stíny/linky se vůbec nerozmazávají, neslévají a drží opravdu celý den.

Poměr kvalita x cena

  • Jelikož to byla limitka, se sehnáním bude asi problém, já ji ulovila ve slevě v Rossmannu. 
  • Produkt mě vyšel na 30 Kč, je naprosto skvělý a téměř neubývá, takže doporučuji!

Jak se vám produkt líbí? Co vy a věci z výprodejů od Essence?




sobota 14. prosince 2013

Enamel Stars nejkrásnější odstíny Acquamarina a Azzuro

Ahoj,
Dnes vám představím dva moje miláčky - laky Enamel Stars. Snad vás článkem neotrávím, jelikož jsou na blozích hojně prezentované. Já osobně jsem si vybrala dva favority - Enamel Stars Acquamarina a Azzuro.

Laky Stars Enamel recenze


Zleva odstín Azzuro, zprava Acquamarina




Odstíny Acquamarina a Azzuro

  • Tyto dva mi přišly nejhezčí.
  • Azzuro je krásná šedomodrá, krásně se třpytí, jako všechny Enamel Stars.
  • Acquamarina je překrásný smaragdový lak, tenhle odstín jsem vždy chtěla.
















Nanášení laku a krytí

  • Lak se nanáší velmi snadno, nestéká, se štětečkem se pracuje snadno.
  • Kryje pěkně už v jedné vrstvě, ale mě se více líbí, když dáte vrstvy dvě, tehdy vynikne pískový efekt.

Výdrž laku na nehtech

  • V průměru vydrží pět dní, pak už mají tendenci se odlamovat po kusech.
  • Doporučuji nanášet topcoat, nebojte se, pískový efekt to nepokazí.

Cena a dostupnost

  • Ceny se pohybují většinou kolem 69-85 Kč dle toho, zda je zrovna akce, nebo není. 
  • Myslím, že za tak pěkný lak je to adekvátní cena, pořád lepší, než nekvalitní lak za dvacku od vietnamců.

Jak se vám odstíny líbí? Máte nějaké doma?






středa 11. prosince 2013

Jordana Texture 03 Fiesty Fuchsia

Ahoj,
Dnes vám přináším recenzi na textilní lak, který jsem si pořídila na veletrhu Interbeauty. Jedná se o lak značky Jordana v odstínu Fiesty Fuchsia. Doufám, že se vám recenze bude líbit, přestože nebude až tak pozitivní.
Jak se dozvíte v recenzi, tento lak mi až tak nesedl. Uvažuji, že bych některému ze čtenářů věnovala věci, které mi nesedly, většinou jednou použité. Samozřejmě ne třeba rtěnky, ale zrovna u laku by nic vadit nemělo, je škoda, aby to letělo do koše, co myslíte?


Jordana Texture 03 Fiesty Fuchsia recenze









Odstín a struktura laku


  • Lak má nádhernou fuchsiovou barvu, je o něco tmavší, než na fotce. 
  • Strašně se mi líbí, na podzim je jako stvořený.
  • Textilní lak spočívá v tom, že je jaksi hrbolatý, tvořený z maličkých částeček.
  • Trochu texturou připomíná řadu Enamel Stars, akorát bez třpytek.

Nanášení laku

  • Jak je vidět na fotce, nenanáší se úplně snadně.
  • Je potřeba dát alespoň dvě vrstvy, aby to hezky vypadalo, lak trochu stéká a tak se připravte, že odlakovače bude zapotřebí.

Výdrž laku na nehtech

  • Tak a teď končí veškeré sranda. Všemi opěvovaná Jordana zklamala právě ve výdrži laku.
  • Lak se doslova láme po kusech už druhý den, ani oprava to nevylepší.
  • Doporučuji na nějakou párty, diskotéku, jednorázovou akci, ale výdrž na nehtech celý týden nečekejte.

Cena a dostupnost

  • Dostupnost pouze na internetu, takže trefa do odstínu bude tak trochu hazard. 
  • Tenhle textilní budete na českých e-shopech hledat jen těžko a ze zahraničí se vám to už těžce nevyplácí.
  • Já ho koupila na veletrhu za 60 Kč. Ačkoliv cena je nízká, neodpovídá "kvalitě". To už i ty laky od Essence mají mnohdy lepší výdrž.

Jak jste spokojeni s laky od Jordany? A vyzkoušeli jste už textilní lak?



neděle 8. prosince 2013

Práce hostesky - po čem se mi stýská?

Ahoj,
V poslední době jsem se dost dočetla o tom, že čtenářům dost záleží na tom, aby blogerka napsala i něco o svém životě.
Tak mě napadl takový vzpomínkový článek na téma proč mi chybí práce hostesky. Doufám, že se vám všem bude líbit.

Práce hostesky - po čem se mi stýská?

Různorodost




V současné době mám dost stereotypní práci. Pracuji na call centru a požadavky zákazníků už se prakticky moc neliší. Pořád se mi na to nechce si zvykat, práce hostesky byla různorodá, zajímavá. Vyzkoušela jsem si všechno, od nejrůznějších ochutnávek, přes promo akce na elektroniku a nejrůznější zboží, služby až po prestižní akce. Bylo na mě, zda nabídku přijmu. Teď mi spadne hovor s nepříjemným zákazníkem a nejde to jen tak položit, vybírat si nelze.

Kolektiv






S jistotou mohu potvrdit, že svět hostestingu je ten nejlepší kolektiv. Neříkám, že je vše růžové a že jsem si z každým sedla a zůstala kamarádka, to ne. Ale tak z 90% jsem s ostatními hosteskami v kontaktu. I šéfové a šéfky agentur byli vždy moc milí a nápomocní. Navíc když už to děláte delší dobu, tak zjistíte, že se ty lidi na promo akcích pořád opakují a jste v podstatně jedna velká parta. 
Dokonce jsem si užívala i školení, většinou tam byla velká legrace a sjeli se tam lidé z různých koutů republiky.

Milí zákazníci





 Co si budeme povídat, když dáváte něco ochutnat zadarmo, rozdáváte dárečky, nebo povídáte o produktu, který zákazníka zajímá, nikdo na vás zlý nebude. V současné práci to mám spíš naopak, ale o to víc si vážím zákazníků, kteří jsou schopní se mnou jednat slušně a bez urážek. 
Rovněž mi chybí jakýsi přátelský duch konverzace se zákazníkem, teď mám přesně danou osnovu a jedu podle ní. Někdy si připadám jako nějaký robot, bez citů, bez emocí.

Image








Škoda, že jsem nikdy nedělala hostesku v Praze, tam hostesky i krásně učešou, namalují, oblečou. Ale tady jsem si také nemohla stěžovat, bavilo mě se tématicky učesat a nalíčit, vypadat reprezentativně. Zvlášť, když jsem dělala promo pro Sephoru, byl vzhled velmi důležitý. 
Bavilo mě mít na sobě každý den něco jiného, vyhrát si se svým vzhledem.
Teď se občas přistihnu, že do práce vyrážím ve starém dlouhém svetru a legínách, většinou jsem v práci už dost brzo a stejně mě zákazníci po telefonu nevidí.


A co vy, je mezi vámi nějaká hosteska? Vaše komentáře mě v mé dnešní melancholické náladě maximálně potěší!!! :-)


pátek 6. prosince 2013

Parfémové novinky, které prostě musím mít

Ahoj,
Dnes si dáme téma, které už tu delší dobu nebylo - parfémy. Možná to bude jeden z posledních parfémových článků, chystám totiž videa, tak doufám, že se vám budou líbit. Foťák mi už s předstihem donesl Ježíšek, zvuk má dobrý, akorát neumí automaticky zaostřit, no jsem na to zvědavá.

Dnes vám přináším parfémové novinky, které mě zaujaly. Garantuji vám, že minimálně jedna vás určitě zaujme, já se těším už teď.

Nina Ricci La Tentation de Nina






Složení

Hlava: bergamot
Srdce: Ninin makrónek (malina, mandle, bulharská růže, citrón)
Základ: vanilka, santalové dřevo, pižmo

Proč se na ní těšit?

  • Netvařte se, že už z pohledu na obrázek se vám nesbíhají sliny.
  • Vůně bude sladká, ale určitě ne tuctová, já osobně jsem velmi zvědavá, jestli to Nina Ricci dokázala dobře sladit a nebude z toho ulepený cukrový bonbón, ale opravdu luxusní delikatesa.
  • A ten flakón - nádhera! Všechna Ninina jablíčka jsou naleštěná, kulaťoučká, bezchybná a najednou tu máme zajímavý detail s nahryznutým jablkem. Já ji prostě musím mít, tak doufám, že mě z té ceny netrefí.


Lalique Deux Paons





Složení

Hlava: bulharská růže, jasmín, rybíz, pudrový kosatec
Srdce: ostružiny, ostružinové listí, hruška
Základ: santalové dřevo, jantar, vanilka, pižmo

Proč se na ni těším?

  • Tak pokud jsem vás nedostala na sladké, tak vás snad dostanu na čirou eleganci. 
  • Už to složení na mě působí hodně luxusně, určitě by tento dárek potěšil každou ženu.
  • Vůně to bude lehká, ale zas ne plytká, univerzální, elegantní.
  • A opět ten flakón, už ho vidím na poličce, tohle je opravdový skvost. Pro někoho možná kýč, pro mě krása.

Escada Born in Paradise





Složení

Hlava: zelené jablko, vodní meloun, guava
Srdce: kokosové mléko, ananas
Základ: santalové dřevo, cedrové dřevo

Proč se na ni těším?

  • Tahle vůně ve mně evokuje léto, dovolenou, posezení u osvěžujícího koktejlu a sluníčko.
  • Navíc úplně miluji vodní meloun a pina coladu, jen si to tedy moc neumím představit k sobě.
  • No uvidíte v recenzi, jak to dopadne :-)

Nicky Minaj Pink Friday Deluxe Edition




Složení

Hlava: tropické ovoce, mandarinka, "boysenberry" (něco mezi malinou a ostružinou)
Srdce: lotos, jasmín
Základ: dřeva, pižmo, hruška, karamel

Proč se na ni těším?

  • Říkáte si, že už jsem se dočista zbláznila a z té práce, školy, blogu, překladů atd. mi hráblo.
  • Ani ne. Flakón je příšernost, obhajovat to nebudu.
  • Ale to složení špatné není, navíc jsem se dočetla, že má vonět jako karamelky a já vůni karamelu prostě zbožňuji. 
  • Tak mi tento pro vás možná přešlap odpusťte. 


Versace Crystal Absolu



Složení

Hlava: yuzu, granátové jablko
Srdce: maliny, lotos, pivoňka, magnólie
Základ: pižmo, ambra, mahagon

Proč se na ni těším?

  • Vylepšený Bright Crystal by mi mohl sedět více. 
  • Předchozí verze je fajn, ale na mě moc nevýrazná, tohle by mohlo být mnohem zajímavější. 
  • Flakón by se líbil asi tak mojí pětileté sestře, ale vždycky se to dá přelít do refanu.



Zdroj obrázků: www.fragrantica.com

A jak se vám líbí mnou vybrané parfémové novinky, zaujalo vás něco?

čtvrtek 5. prosince 2013

Rtěnka Golden Rose a make up inspirace

Ahoj,
Dnes vám ukážu make-up, který hrozně ráda nosím na podzim. Jelikož z mého šatníku s podzimem vždy ubudou barvy a nastoupí spíše něco tlumeného, tmavého, tak je ten správný čas vyhrát si s líčením, abych nebyla tak úplně šedá myš.
Spojím to rovnou s recenzí na rtěnku Golden Rose, protože tu považuji za objev roku. Více dole v recenzi.

A jak vypadá poslední dobou můj oblíbený make-up?




Make up Rimmel Stay Matte
Pudr Mineral Compact Powder od Dermacol
Tvářenka Paese s arganovým olejem a trochu bronzeru od Essence 02 Miami Heat
Oční stíny Catrice 490 Vanessa´s Paradise (zelené) a béžové stíny Catrice 450 Oh It´s Toffeeful!
Linky tužka NYC 944 Show Time
Řasenka Gabriella Salvete Sinergia Care Volumizing
Rtěnka Golden Rose Ultra Rich Color Lipstick, odstín 53


Recenze - rtěnka Golden Rose Ultra Rich Color Lipstick, odstín 53


  • O této rtěnce prostě musím dát vědět.
  • Dlouho jsem hledala něco, co by na mých rtech vypadalo přirozeně, ne moc světle, ani tmavě, další požadavky byly, že rtěnka nesmí vysušovat, zvýrazňovat rýhy a nesmí se lesknout. 
  • V drogériích se mi na nic takového nepodařilo narazit, samá křiklavá růžová, červená a když už to vypadalo přirozeně, tak se rtěnka leskla, což mi prostě tolik nesluší, nebo je to jen můj pocit, nevím, každopádně preferuji matné rtěnky

Obal

  • Třikrát hurá, obal působí elegantně, jednoduše a jak to říct...Dospěle! 
  • Uznejte sami, některé rtěnky z drogérií mají laciné infantilní obaly, které se skoro stydíte někde na veřejnosti vytáhnout.


Golden Rose Ultra Rich Color Lipstick 53

Barva

  • Na prvním fotu se vám zdá asi tmavá, ale podívejte se, že je to ve skutečnosti krásná přirozeně narůžovělá barva v pastelovém odstínu (odstín 53).
  • Krásně kryje a dle mého názoru opticky zvětšuje rty.


Golden Rose Ultra Rich Color Lipstick 53



Hydratace, výdrž, parfemace

  • Vůbec nevysušuje, ale že by nějak hydratovala, to zas taky ne. 
  • Na rtech vydrží opravdu několik hodin, i když mezitím pijete, svačíte...
  • Rtěnka není nijak parfémovaná a možná je to dobře. Už začínám mít alergii na to, že každá rtěnka voní jako vanilkový puding. Chápu, většina lidí na světě má vanilku rádo a ocení to, já ji nemůžu vystát.

Kvalita x cena, dostupnost

  • Na veletrhu mě stála tuším 129 Kč a ty peníze bych do ní dala znova. 
  • Tím jak je kvalitní skoro vůbec neubývá, opravdu stačí jednou namalovat rty a na celý den vystaráno.
  • V našich drogériích si ji zatím bohužel nekoupíte a veletrh je jednou za čas. Ale našla jsem ji na internetu za 71 Kč, jen ten odstín naživo neuvidíte.

Jak se vám líbí make-up a rtěnka? Máte doma nějakou rtěnku od Golden Rose?


sobota 30. listopadu 2013

Řasenka Get BIG! Lashes Essence, jak obstála v mém testu?

Ahoj, 
S údivem zjišťuji, že je tu jen jedna recenze na řasenku, přitom jsem jich za život vyzkoušela desítky. Přijde mi fér to napravit, a tak se dnes dočtete o řasence Get BIG! Lashes Essence, kterou jsem otestovala.






Obal


  • Essence tentokrát vsadila na divokou kombinaci růžové a fialové, která se cílové skupině, tedy mladým holkám bude líbit.
  • Já bych uvítala něco elegantnějšího, ale funkčnost to nenarušuje, tak co.

Kartáček a nanášení

  • Kartáček má pěkně husté štětinky, což je podle mě základ. 
  • Upřímně dělá krásný objem, ale prodloužení řas žádné. Možná se to tak zdá z fotky, ale já mám hodně kvalitní své řasy, tak proto.
  • S kartáčkem se pracuje snadno, jen má řasenka trochu tendenci řasy slepovat, takže pokud máte rádi přirozené řasy, tak asi nic pro vás...

Výdrž řasenky, poměr cena x kvalita

  • Jako u každé řasenky od Essence se na začátku zdá, že je nekonečná a pak bum! a velmi rychle zaschne.
  • Tahle řasenka mi vydržela asi měsíc a pak jsem to z ní vyloženě dolovala.
  • Sice stojí kolem 70 Kč, ale příště bych raději koupila kvalitní řasenku, co nebudu muset každou chvíli měnit.


A jak jste vy spokojené s řasenkami od Essence? Jaká je vaše nejoblíbenější značka řasenek? Napište mi to!

neděle 24. listopadu 2013

Soin Royal - přírodní kosmetika, která mě nadchla

Ahoj,
Dnes tu mám recenzi, která potěší hlavně slečny, které vyhledávají přírodní kosmetiku. Na našem trhu se objevila nová značka Soin Royal. Upřímně, když mi nabídli spolupráci, nebyla jsem až tak nadšená, jako jsem teď, po vyzkoušení krémů. Nevěděla jsem, co očekávat, na internetu se o značce dočtete maximálně na jejich stránkách, nezávislou recenzi jsem našla jen jednu. Ale po vyzkoušení jsem opravdu nadšená a chci se s vámi o své dojmy podělit.

Soin Royal - základní informace o značce


  • Jedná se o přírodní kosmetiku bez parabenů, ropných derivátů a přírodních produktů.
  • Velmi sympatické mi je, že netestují výrobky na zvířatech.
  • Kosmetika je neparfémovaná. 
  • Navíc koupí výrobků podporujete Nadaci Taťány Kuchařové.
  • Ze strany Soin Royal na mě nebyl vytvářen žádný tlak, abych napsala pozitivní recenzi. Poslali mi výrobky k otestování, dali mi dost času na to, abych si výrobky vyzkoušela. Navíc je neposlali na sto dalších blogů jako třeba Bioderma. Opravdu férový přístup.
  • Mě osobně jen mrzí zatím malý výběr, produkty má firma dobré, tak snad ještě rozšíří svůj sortiment, chápu, že začátky jsou vždy těžké.

Soin Royal intenzivní regenerační krém




Soin Royal intenzivní regenerační krém


Obal

  • Klasická tuba, kterou dostanete zabalenou v krabičce. Nemám co vytknout.

Složení

  • Jak už bylo řečeno, všechny krémy jsou bez ropných derivátů, parabenů.
  • Obsahuje molekuly zlata, bio konopný olej, stopové prvky a další přírodní výtažky.

Účinky krému na pleť

  • Tenhle produkt mě nadchnul ze všech nejvíce. 
  • Pokud máte stejně jako já pleť, která vypadá hodně unaveně, tak si přijdete na své.
  • Měla už jsem pár krémů, které slibovaly pokožku vyživit a rozjasnit, ale tomuhle se nic nevyrovná (zatím).
  • Už po prvním nanesení uvidíte, že pleť se vám pěkně rozzáří a vypadá zdravěji.
  • Pravidelným nanášení krému docílíte rozzářené a hydratované pokožky. 

Poměr cena x kvalita

  • Krém stojí 395 Kč a investice se fakt vyplatí. Trumfne spolehlivě všechny krémy z drogérky, Avonu a Oriflame pro zdravější a rozzářenou pleť. S dražšími krémy bohužel nemám zkušenost.

Soin Royal univerzální ošetřující gel




Soin Royal univerzální ošetřující gel


Obal



  • Opět klasická tuba, která mě osobně vyhovuje nejvíce. 

Složení

  • Opět jsou dodrženy zásady přírodní kosmetiky, takže tam žádné parabeny a další nehledejte.
  • Výrobek obsahuje bio konopný olej a molekuly stříbra.
  • Svým složením je dle výrobce vhodný pro pleť se sklonem k akné a dalším kožním potížím.

Účinky krému na pleť

  • Tohle není krém, který vám zahojí akné, to ani výrobce neslibuje.
  • Krém má zklidňovat a chránit pokožku, a to plní.
  • A má ještě jednu podstatnou funkci, o které výrobce nenapsal - skvěle matuje.
  • Už jsem vyzkoušela hodně matujících krémů a pokaždé byly za a) na prd, za b) nešly nanést pod make-up, jinak by se krém drolil.
  • Tenhle krém pod make-up můžete dát s úplným klidem, perfektně zklidní a zmatní pleť.
  • Opravdu mohu doporučit všem, kteří bojují s lesknoucí se pletí, stejně jako já.

Cena x kvalita

  • Na léto to bude můj nepostradatelný pomocník.
  • 349 Kč je totiž podle mě dobrá investice, navíc krému stačí dát trošku, takže i dlouho vydrží.

Soin Royal hydratační mýdlo



Soin Royal hydratační mýdlo

  • Produkt, který se mi určitě hodí. 
  • Příjemně voní, navíc opravdu nijak neštípe jako některá jiná mýdla.
  • Opět se jedná o čistě přírodní produkt s obsahem aloe vera, konopného a palmového oleje.
  • Cena je 90 Kč, což mi přijde v pořádku za kvalitní mýdlo.
  • Chtěla jsem se rozepsat víc, ale já prostě tuhá mýdla moc nemusím, tak mě omluvte :-)

Jak se vám líbí tato přírodní kosmetika? Nebo máte jiného favorita, co se týče přírodní kosmetiky? Napište mi to :-)

čtvrtek 21. listopadu 2013

Starnails levné a kvalitní laky na nehty recenze

Ahoj,
V poslední době, jak jste si určitě všimli, píšu hodně článků na téma laky na nehty. Je to z toho důvodu, že mě momentálně začalo lakování dost bavit, byly časy, kdy jsem si vystačila s průhledným lakem, nebo zpevňovačem a čau.
Chtěla bych vám dát tip na levné a kvalitní laky, navíc s velmi pěknými odstíny. Firma má i spoustu UV gelů, vzorníků, zdobítek na nehty, takže se nehtařky určitě potěší. Jeden barevný lak vychází na 35 Kč, což je méně než za Essence a kvalita je úplně někde jinde.

Starnails laky na nehty recenze




Starnails laky na nehty


Odstíny laků


  • Starnails laky na nehty vám nabídnou hned několik kategorií laků na nehty.
  • Color line jsou základní barvy, teď je tam spousta barviček na podzim, které se vám můžou líbit.
  • Neon line jsou barvy vhodné spíše na léto a přímo hýří zářivými barvami. Já jsem šla jak jinak, než do růžové.
  • Řadu Pearl line, tedy laky s lehkým třpytem vyzkoušenou nemám, ale určitě to do budoucna napravím.
  • Z řady Metallic line, tedy nehty s odlesky jsem si vybrala odstín Autumn dream, který je převážně hnědý se zelenými odlesky, ale celkem se mi líbí.
  • Odstíny nejsou na webu ukázány na reálných fotkách, to mi možná trochu chybí, nicméně jak vidíte, podařilo se mi vybrat pěkné barvy.

Odstíny laků, které jsem si vybrala já





Nanášení laku

  • Lak se mi nanášel celkem snadno, nebylo potřeba okolí nehtů odlakovávat, nestékal, takže tady nemám co vytknout.

Výdrž laku na nehtech

  • Opravdu mě překvapila kvalita. Na nehtech mi laky vydrží v průměru 8 dní, což už je úctyhodný výkon.
  • Hlavně oceňuji, že špičky nemají tendenci se odlupovat, což u laků nesnáším a asi nebudu sama.

Cena a dostupnost

  • 35 Kč/lak, uznejte, že tahle značka Essence celkem válcuje, hlavně tedy v kvalitě a ještě cenu má o něco nižší. 
  • Zatímco Essence najdete na každém rohu, tyto laky v drogériích neseženete. Jsou dostupné pouze na internetu (www.starnails.cz)
  • Hromadné objednávky organizuje moje kamarádka Míša, její FB: https://www.facebook.com/michaela.m.kullova?fref=ts


A co vy, líbí se vám odstíny? Který odstín nejvíce?





neděle 17. listopadu 2013

Oční stíny Essence Metal Glam Sparkle All Night 04

Ahoj,
Když jsem cestou do práce potkala partu lidí vracejících se z maturitního plesu, připomnělo mi to, že plesová sezóna se nám kvapem blíží. A já vám chci dát tip na jedny stíny, které určitě na ples využijete. Jedná se o oční stíny Essence Metal Glam Sparkle.
Já osobně je nosím i na den, protože ač jsou třpytivé, tak ne až tak, že by se nedaly vzít do práce. Ale hádám, že většina z vás je využije spíše na to plesové líčení.

Oční stíny Essence Metal Glam Sparkle All Night 04






Essence Metal Glam Sparkle All Night 04




Essence Metal Glam Sparkle All Night 04




Obal

  • Neshledala jsem na něm nic špatného.
  • Zrcátko mi u nich nechybí, jen by oční stíny prodražilo.

Pigmentace

  • Skvělá. Nelekejte se, když se vám ze začátku budou zdát až příliš třpytivé, to je jen ta horní vrstva. 
  • Barva odstínu Sparkle All Night 04 je antracitová a třpytí se lehce, jak můžete vidět na fotce.
  • Nejedná se opravdu o žádné velké třpytky, jak popisují jiné blogerky.
  • A bacha, oční stíny docela dost práší, tak je nanášejte opatrně, ať je nemáte všude :-)

Výdrž stínů

  • Výdrží je řadím mezi lehký nadprůměr.
  • Mají u mě jedno velké plus, a to, že se neslévají, což se u ostatních stínů z drogérie stává dost často.

Poměr kvalita x cena

  • Myslím, že to vychází celkem slušně. Stíny téměř neubývají, stačí jich trochu, abyste dosáhli kýženého efektu.
  • Cena se pohybuje kolem 60-70 Kč, takže žádná velká investice za poměrně kvalitní oční stíny.

A co vy, máte je doma? Jak jste spokojené?

čtvrtek 14. listopadu 2013

Astor Anti Stress & Lift Make up recenze (nebo spíš varování)

Ahoj,
Dnes si dáme recenzi na make up Astor Anti Stress & Lift. Snažím se psát články, jak jen to jde, ale možná jste si všimly i u jiných blogerek, že bychom rády všechny ten třeťák doklepaly, takže blog jde trochu stranou, což mě mrzí.
Videa budou až po Vánocích, zkoušela jsem to točit telefonem a kvalita je špatná, hlavně co se týče zvuku. Takže si počkám, až mi Ježíšek přinese něco lepšího :-)
Rovněž se odteď budu snažit psát recenze přehledněji, snad to pro vás jako pro čtenáře bude lepší.
A jdeme rovnou na slíbenou recenzi...

Astor Anti Stress & Lift Make up recenze




Astor Anti Stress & Lift




  • Tak na úvod pár fotek, snad vás ta bez make upu úplně nevyděsila :-)

Obal

  • Tady nemám co vytknout. 
  • Make-upy s pumpičkou mi vyhovují více, než ty, ze kterých to musím dolovat mačkáním. 

Odstíny

  • Barevná škála není tak pestrá, jak by být měla.
  • Úplné bledulky s porcelánovou pletí ostrouhají, navíc má make up podtón do žluta.
  • Jen pro upřesnění, barva se vám na fotce možná na mě zdá tmavá, ale byl kupovaný v létě, kdy jsem byla ještě opálená.
  • Odstín na fotce je 201.

Složení

  • SPF 20 je určitě výhoda, za celé léto jsem snad prvně neměla spálený obličej :-)
  • Dále má obsahovat vitamíny A,C, E a ceramidy vypínající pleť. No můj názor na tohle znáte. Vitamíny raději dostávejte do sebe ze stravy a zlepšení elasticity jsem rovněž nezaznamenala.
  • Složením je vhodný spíše pro ženy nad 25 let, jelikož má zakrýt vrásky.

Konzistence

  • Jedná se o tekutý make up
  • Je hodně řídký a opravdu špatně kryje. 
  • Je sice lehký a neucpává póry, ale absence krycí schopnosti mi dost vadí.

Účinky na pleť a výdrž make upu

  • Jak už bylo řečeno, špatně kryje. Není absolutně vhodný pro problematickou pleť. Navíc já mám ošklivé jizvičky po akné, jsou sice malé, ale vidět jsou a ty prostě nemá šanci tento make up zakrýt.
  • Pleť je sice pěkně sjednocená a rozzářená, ale tím to končí. To je make up pro slečnu, co má pěknou pleť a chce ji jen sjednotit, rozhodně ne pro nás s pupínky, vráskami a nedokonalostmi.
  • Navíc se cca za 3 hodiny po nanesení a přepudrování pleť začíná šíleně lesknout.
  • Pak už netrvá dlouho a po make upu ani památky, možná ve formě hnusných skvrn.
  • Tohle je opravdu kompletně špatně. 

Cena

  • Já osobně ho kupovala v akci za 129 Kč. 
  • Příště bych si ho už nekoupila a za plnou cenu 242 Kč už vůbec ne.

A co vy, zkoušeli jste už tento make up? Sedl vám, nebo sdílíte můj názor?

sobota 9. listopadu 2013

Vyhlášení soutěže o parfém Christina Aguilera Unforgettable 30 ml

Ahoj,
Na začátek dne jenom v krátkosti vyhlášení vítěze Give away, večer si možná dáme další recenzi, záleží, jak dlouho se blogerka Eva bude poflakovat po obchodech :-)

Předem chci říct, že výherce vybíral random a mé odpovědi ke komentářům se nepočítaly, stejně tak nepočítám komentáře smazané autorem.

A vítězem se stává....




K slečně Janě Kašparové tedy poputuje vůně Christina Aguilera Unforgettable 30 ml.

Ostatním děkuji za účast a prozradím, že další GA je za dveřmi :-)

středa 6. listopadu 2013

Vychvalované nalepovací Ardell řasy recenze

Ahoj,
Dnes mám pro vás článek na téma, které asi nebude všem blízké, a to sice nalepovací řasy. Mnohé z vás by si je určitě nikdy nedali, ale můj názor je takový, že ač sama mám řasy řekla bych pěkné, tak ty nalepené se mi prostě líbí. A navíc se nám blíží plesová sezóna, tak by se tato recenze mohla někomu hodit.

Ardell řasy recenze




Ardell řasy výsledný efekt



Ardell řasy


  • Když jsem řasy viděla poprvé na blogu Petry Lovelyhair, tak jsem si řekla, že je prostě musím mít, Pétě moc slušely a vypadaly přirozeně.
  • Nejprve jsem je objednala z e-bay, nikdy mi nedošly (už jsou to 4 měsíce), peníze zpátky taky nemám. Takže doporučuji spíše objednávat z Čech.
  • Já ty své koupila na veletrhu Interbeauty. Měli opravdu velký výběr od super hustých po naprosto decentní a přirozené. To chválím, vybere si každý.
  • Není k nim lepidlo a stojí 100 Kč, což je lehký nadprůměr. 
  • Já si vybrala Ardell Demi Wispies z řady Natural, které se mi zdály velmi přirozené, můžete posoudit na fotce.
  • Když jsem je měla na očích prvně, tak jsem byla skutečně nadšená, splňovaly přesně mojí představu. 
  • Moje sestra je na řasy celkem odborník, nosí je denně a už na začátku mi říkala, že budou na jedno použití, tehdy se mi ještě nechtělo věřit.
  • Uvěřila jsem, až když jsem je po třetím použití vyhazovala do koše.
  • I když jsem je šetrně sundavala odličovačem, celé se zmuchlaly a ztratily tvar. Zkrátka vypadaly tak zle, že jsem se s nimi musela rozloučit.
  • Jiné blogerky je vychvalují do nebes, ale pro mě jsou řasy prakticky na jedno použití docela drahá sranda za 100 Kč. 
  • Doporučit je tedy můžu těm, co si je vezmou na jeden ples za sezónu a pak je hodí do koše. S nějakou větší výdrží nepočítejte. 

Jak se vám řasy líbí? Nosíte nalepovací řasy a kde je nakupujete?

úterý 5. listopadu 2013

Essence Color&Go 126 Date in the Moonlight recenze

Ahoj,
Dnes si dáme jen krátkou recenzi na lak, který jsem chtěla vychválit už dlouho. Jedná se o Essence Color&Go 126 Date in the Moonlight. Připomínám Giveaway zde, kdo se ještě nezapojil, máte tu šanci, pokud se vůně dle recenze nelíbí přímo vám, věřím, že pod stromečkem by někomu radost udělala.

Essence Color&Go 126 Date in the Moonlight recenze



Essence Color&Go 126 Date in the Moonlight



Essence Color&Go 126 Date in the Moonlight



  • Jak jsem již psala, překvapilo mě, že se ve flakónku tento odstín jeví šedomodře, ale ve skutečnosti je to temně modrá.
  • Stál mě 29 Kč, což se ukázalo jako velmi dobrá investice. Všem doporučuji Essence laky kupovat ve slevách, vždy je to tak trochu sázka do loterie.
  • Štěteček je super, jen je trochu široký, ale s trochou praxe to určitě zvládnete nanést.
  • Lak se krásně leskne, což hodnotím jako velké plus.
  • Rychle schne, takže ani tady se mi nepodaří nic vytknout.
  • Nejvíc mě šokovala výdrž. Na Essence je v průměru 7 dní až až a vzhledem k ceně mohu opravdu jen doporučit. 

A co vy, máte doma tento lak od Essence a jak se vám líbí?

pátek 1. listopadu 2013

Christina Aguilera Unforgettable recenze a soutěž o parfém


Zdravím všechny mé čtenáře i ty, kteří na můj blog "zabloudili" poprvé :-)

Dnes si dáme recenzi na nový parfém na českém trhu a je tu šance pro vás ho vyhrát, jelikož jsem velmi vděčná za to, že hezky komentujete a že si uděláte čas na čtení mých článků, za to vám velké díky. 
Takže jdeme na recenzi, dole jsou pak pravidla soutěže :-)

Christina Aguilera Unforgettable 




Christina Aguilera Unforgettable




  • V první řadě chci říct, že název Unforgettable je opravdu výstižný. Otestovala jsem už hodně parfémů, ale nic podobného jsem mezi nimi nenašla.
  • Jsem ráda, že se vůně od Christiny Aguilery konečně posunují správným směrem, už minulá Red Sin se povedla a teď tu máme opět jednu vůni, která vyniká.
  • Je to vůně spíše na večer, jelikož bych ji zařadila mezi ty těžší, smyslné vůně. 
  • Výdrž má dobrou, co se týče parfémů z drogérie, určitě mezi nimi v tomto směru vyčnívá.
  • Hlavně je v ní cítit tonka a vanilka, k mojí smůle dvě ingredience, které jak víte, zrovna nemusím. Ale všem, kterým jsem dala přivonět se vůně líbila. 
  • Dále v ní pěkně vyznívají květiny, které se rozvoní až po nějaké chvíli. Myslela jsem, že dominantní bude jasmín, ale zdá se mi, že spíše růže a z ovoce tam opravdu cítím zmíněné švestky.
  • Vůně také obsahuje kašmeran, ale já ho v ní moc necítím, tak se nemusíte obávat (je to složka, která sedne málokomu).
  • Myslela jsem si, že tento parfém bude nová variace na Aliena, ale je to úplně něco jiného. Především je vůně o dost sladší a celkově úplně odlišná.
  • Flakónek se mi moc líbí, Christina Aguilera zůstala již tradičně věrná krajce. 
  • Doporučená cena je vcelku příznivá, 650 Kč za 30 ml, na internetu ji seženete ovšem i levněji.

Hrajeme tedy o tuto vůni 30ml balení.

Podmínky soutěžeo parfém Christina Aguilera Unforgettable 30 ml


1. Sledovat mě buď přes GFC, nebo přes FB (odkaz zde: https://www.facebook.com/pages/Kosmetika-recenze/204916839653884?ref=hl , v poslední době jsem tam vůbec nepřispívala, ale to hodlám změnit)

2. Na těchto stránkách www.PruvodceSvetemVuni.cz si vygenerovat, která vůně se k vám hodí a napsat, jestli ten generátor opravdu funguje, nebo zda vám vyšla vůně úplně odlišná od vašeho vkusu.

3. Uvést e-mail

Výherce bude tradičně vylosován, přeji vám všem hodně štěstí a v měsíci listopadu to určitě není poslední giveaway :-)

Uzávěrka je do 8.11.2013, 9.11. 2013 bude vyhlášen vítěz :-)


pondělí 21. října 2013

Interbeauty Prague 2013 moje úlovky

Zdravím,
Původně jsem měla na toto téma v úmyslu udělat reportáž, ale nevyšlo to z důvodu, že lidí bylo jako much, tlačili se ve snaze ulovit ten nejlepší kousek a fotit bez toho, abyste dostali loktem, nebo vám šlápli na boty se prostě nedalo. Nerada se vzdávám, ale tady to fakt jinak nešlo. Čest všem blogerkám, které se s davem popraly :-)
Přesto vám přináším alespoň úlovky z Interbeauty Prague a moc by mě zajímalo, co jste ulovily vy, nebo co se vám ode mě líbí.
Jinak nás je 40 - víte, co to znamená? Giveaway. Zatím se rozmýšlím, zda vám naplnit kosmetickou taštičku kosmetikou, nebo zda si zahrajeme o parfém, který ještě ani není na trhu. Pomůžete mi to rozseknout?

Moje úlovky z Interbeauty Prague





Pěkně pohromadě. Pojďme se podívat na každý zvlášť...







Marokánská bahenní maska od přírodní kosmetiky Bomb Cosmetics, která má údajně čistící a vyživující funkci. Zkoušela jsem ji hned včera, ale nechci dělat unáhlené závěry, tak si na recenzi počkejte. Stála 140 Kč.




Jordana Lilac Hearts je ve skutečnosti asi tisíckrát tak třpytivá a plavou v ní srdíčka, ideální pro zdobení nehtů. Stál 50 Kř.




Kdo mě čte pravidelně ví, že z řas značky Ardell jsem byla unesená, když je PetraLovelyHair ukázala ve videu. Čínský prodejce mě zradil, řasy ani peníze nemám doteď. Na veletrhu byly za 100 Kč, tedy ještě levněji, než na e-bay, navíc super výběr od úplně nenápadných po super husté. Nebylo nad čím váhat.






Ve skutečnosti je asi tisíckrát zářivější, ale to můj foťák na mobilu ukázat neumí, barva je opravdu výrazná. Je to kolekce Jordana Texture odstín Fiesty Fuchsia. Jsem moc zvědavá, jak textura bude vypadat na nehtech.






Já asi tu Bomb Cosmetics začnu milovat :-) Tuhle voňavou kuličku do koupele koupíte za 55 Kč, což je sice dost, ale ráda podpořím produkt netestovaný na zvířatech a čistě přírodní. Navíc voní sladce, marcipánově, ach :-)





Zase další lak, co na fotce vypadá s prominutím jak vyblité zelí. Ve skutečnosti je neonově růžový, snad se mi ho podaří nafotit lépe. Ježíšek by mohl přinést zrcadlovku, co myslíte? :-) Je od značky Nani a tuším, že stál 30 Kč.






Opět Bomb Cosmetics, tentokráte balzám vonící po cukrové vatě a ovoci s názvem Fruit Salad. Bacha, voní i chlapům, ten můj mi ho krade :-)) K dostání za 55 Kč, investice nelituji už jen pro tu vůni.






Four Seasons je už nehtová legenda. Vzala jsem si od nich i jeden barevný, zaujala mě kombinace sytě modré s fialovými odlesky. P.S. Ne, nemám žloutenku, to je UV lak, o něm za chvíli :-)





Golden Rose Ultra Rich Color Lipstick za 122 Kč se nedalo odolat. Konečně přirozený růžovohnědý odstín (53), ve kterém snad nebudu vypadat jako dvojče Barbie. Expresem do našich drogérií, prosím.





Diamantovou zpevňující péči od Four Seasons jsem v Plzni nesehnala, v Praze se mi poštěstilo. Odteď ji používám jako podlak.





UV lak na nehty odstín 01 od polské firmy. Ve dne vypadá žloutenkoidně, ale na diskotéce budete zářit. Doslova. 





Hodně třpytkatý lak od Jordany, ve skutečnosti se blyští jako diskotéková koule. A co se blýská, prostě musím mít. A za 50 Kč už určitě. Odstín Fairy Dust...





Holografický lak mi chyběl a když jsem ho viděla u Labradoory, zatoužila jsem po něm taky. Přibyl mi jeden stříbrnomodrý, tak se těším, jak dopadne zkouška na nehtech. Značka She-Nails Europe. Cena byla tuším kolem 50 Kč.






Je vůbec slavnější vytvrzovač, než od Four Seasons? Zatím ozkoušen jednou a obstál, no uvidíme, podrobím jej asi nejtěžší zkoušce - lakům od Essence :-) 


Očekávám vaše tipy na giveaway a komentáře o tom, co se vám (ne)líbilo, nebo, co jste si koupily vy samy. Jsem zvědavá :-)