Prohledat tento blog

úterý 31. prosince 2013

Třpytivé nehty s vílím prachem od Jordany

Ahoj,
V předvečer nového roku mám pro vás lehce pohádkovou inspiraci. Jordana totiž v edici třpytivých nehtů u mně zabodovala s odstínem Fairy Dust, tedy v překladu "vílí prach". Na Silvestra ideální volba, tak třeba si ho na příští rok pořídíte :)

Jordana Fairy Dust recenze





Odstín
  • Fairy Dust mi na veletrhu hned padl do oka a velmi rychle skončil v nákupním košíčku.
  • Upoutaly mě především drobné blyštivé třpytky a studená růžová v kombinaci se stříbrnou. Hned jsem věděla, že na slavnostnější nehty bude perfektní.





  • Jako podklad jsem použila lak od Starnails, o kterých jste mohli číst zde.







Nanášení laku a krytí

  • Nanášení je celkem jednoduché, ale trochu větší štěteček způsobuje, že třpytky se dostanou i na kůži kolem nehtů a odlakovat je to pak těžké.
  • Perfektně kryje už v jedné vrstvě viz foto, pokud chcete nehty opravdu blyštivé, aplikujte vrstvy dvě.

Výdrž laku na nehtech

  • Lak mě mile překvapil. 
  • Minule jsem se od Jordany dočkala opadávání hned druhý den, ale tenhle lak týden bez problému vydrží.
  • Doporučuji nanést topcoat, třpytky pak ještě více vyniknou. 

Cena a dostupnost

  • Dostupnost trochu pokulhává, Jordanu seženete pouze na internetu, nebo veletrzích, třeba se jí jednou dočkáme i v drogériích.
  • Mně vyšel asi na 50 Kč, takže si stěžovat opravdu nemůžu, cena byla adekvátní.


A to by ode mě bylo pro dnešek všechno, přeji vám krásný vstup do roku 2014, hodně zdraví, štěstí a spokojenosti. 
Doufám, že zůstanete mými věrnými čtenáři, od Nového roku tu máme videa, nezapomeňte :-)

 








čtvrtek 19. prosince 2013

Essence Snow Jam 03 Life Is A Freeride dvojí využití a recenze

Ahoj,
předvánoční čas se nám blíží a článků začalo ubývat. Blogerky se snaží nahnat hodiny v práci před svátky, popřípadě dohnat všechny resty ve škole, mám to stejně. Přesto vás neochudím o jeden tip na zimní mrazivý look. Bude se jednat o líčení s Essence Snow Jam.
Jinak brzo oslavíme narozeniny, konkrétně 24.1.2013 a mám vymyšlenou podle mě super GA, zatím nechci nic prozradit, jen to, že produkty si budete moci vybrat samy.

Essence Snow Jam 03 Life Is A Freeride



Essence Snow Jam 03 Life Is A Freeride


Obal

  • Na obalu mi prakticky nic nevadí, je praktický a téměř nerozbitný.
  • Trochu mi připomíná Color Tattoo od Maybelline.

Pigmentace a využití








  • Sami vidíte, že tento produkt od Essence lze využít buď jako oční stíny, nebo jako linky.
  • Pokud použijete produkt jako oční stíny, tak budou chladně modré s nádechem do stříbrna. Mně jako zelenooké blondýně to moc nesvědčí, ale dovedu si to na jiných slečnách představit.
  • Pokud produkt využijete jako linky, tak je barva krásně sytě tyrkysová.
  • Pigmentace je podle mě výborná.

Výdrž stínů/linek

  • Překvapilo mě, jaký držák tenhle produkt je.
  • Stíny/linky se vůbec nerozmazávají, neslévají a drží opravdu celý den.

Poměr kvalita x cena

  • Jelikož to byla limitka, se sehnáním bude asi problém, já ji ulovila ve slevě v Rossmannu. 
  • Produkt mě vyšel na 30 Kč, je naprosto skvělý a téměř neubývá, takže doporučuji!

Jak se vám produkt líbí? Co vy a věci z výprodejů od Essence?




sobota 14. prosince 2013

Enamel Stars nejkrásnější odstíny Acquamarina a Azzuro

Ahoj,
Dnes vám představím dva moje miláčky - laky Enamel Stars. Snad vás článkem neotrávím, jelikož jsou na blozích hojně prezentované. Já osobně jsem si vybrala dva favority - Enamel Stars Acquamarina a Azzuro.

Laky Stars Enamel recenze


Zleva odstín Azzuro, zprava Acquamarina




Odstíny Acquamarina a Azzuro

  • Tyto dva mi přišly nejhezčí.
  • Azzuro je krásná šedomodrá, krásně se třpytí, jako všechny Enamel Stars.
  • Acquamarina je překrásný smaragdový lak, tenhle odstín jsem vždy chtěla.
















Nanášení laku a krytí

  • Lak se nanáší velmi snadno, nestéká, se štětečkem se pracuje snadno.
  • Kryje pěkně už v jedné vrstvě, ale mě se více líbí, když dáte vrstvy dvě, tehdy vynikne pískový efekt.

Výdrž laku na nehtech

  • V průměru vydrží pět dní, pak už mají tendenci se odlamovat po kusech.
  • Doporučuji nanášet topcoat, nebojte se, pískový efekt to nepokazí.

Cena a dostupnost

  • Ceny se pohybují většinou kolem 69-85 Kč dle toho, zda je zrovna akce, nebo není. 
  • Myslím, že za tak pěkný lak je to adekvátní cena, pořád lepší, než nekvalitní lak za dvacku od vietnamců.

Jak se vám odstíny líbí? Máte nějaké doma?






středa 11. prosince 2013

Jordana Texture 03 Fiesty Fuchsia

Ahoj,
Dnes vám přináším recenzi na textilní lak, který jsem si pořídila na veletrhu Interbeauty. Jedná se o lak značky Jordana v odstínu Fiesty Fuchsia. Doufám, že se vám recenze bude líbit, přestože nebude až tak pozitivní.
Jak se dozvíte v recenzi, tento lak mi až tak nesedl. Uvažuji, že bych některému ze čtenářů věnovala věci, které mi nesedly, většinou jednou použité. Samozřejmě ne třeba rtěnky, ale zrovna u laku by nic vadit nemělo, je škoda, aby to letělo do koše, co myslíte?


Jordana Texture 03 Fiesty Fuchsia recenze









Odstín a struktura laku


  • Lak má nádhernou fuchsiovou barvu, je o něco tmavší, než na fotce. 
  • Strašně se mi líbí, na podzim je jako stvořený.
  • Textilní lak spočívá v tom, že je jaksi hrbolatý, tvořený z maličkých částeček.
  • Trochu texturou připomíná řadu Enamel Stars, akorát bez třpytek.

Nanášení laku

  • Jak je vidět na fotce, nenanáší se úplně snadně.
  • Je potřeba dát alespoň dvě vrstvy, aby to hezky vypadalo, lak trochu stéká a tak se připravte, že odlakovače bude zapotřebí.

Výdrž laku na nehtech

  • Tak a teď končí veškeré sranda. Všemi opěvovaná Jordana zklamala právě ve výdrži laku.
  • Lak se doslova láme po kusech už druhý den, ani oprava to nevylepší.
  • Doporučuji na nějakou párty, diskotéku, jednorázovou akci, ale výdrž na nehtech celý týden nečekejte.

Cena a dostupnost

  • Dostupnost pouze na internetu, takže trefa do odstínu bude tak trochu hazard. 
  • Tenhle textilní budete na českých e-shopech hledat jen těžko a ze zahraničí se vám to už těžce nevyplácí.
  • Já ho koupila na veletrhu za 60 Kč. Ačkoliv cena je nízká, neodpovídá "kvalitě". To už i ty laky od Essence mají mnohdy lepší výdrž.

Jak jste spokojeni s laky od Jordany? A vyzkoušeli jste už textilní lak?



neděle 8. prosince 2013

Práce hostesky - po čem se mi stýská?

Ahoj,
V poslední době jsem se dost dočetla o tom, že čtenářům dost záleží na tom, aby blogerka napsala i něco o svém životě.
Tak mě napadl takový vzpomínkový článek na téma proč mi chybí práce hostesky. Doufám, že se vám všem bude líbit.

Práce hostesky - po čem se mi stýská?

Různorodost




V současné době mám dost stereotypní práci. Pracuji na call centru a požadavky zákazníků už se prakticky moc neliší. Pořád se mi na to nechce si zvykat, práce hostesky byla různorodá, zajímavá. Vyzkoušela jsem si všechno, od nejrůznějších ochutnávek, přes promo akce na elektroniku a nejrůznější zboží, služby až po prestižní akce. Bylo na mě, zda nabídku přijmu. Teď mi spadne hovor s nepříjemným zákazníkem a nejde to jen tak položit, vybírat si nelze.

Kolektiv






S jistotou mohu potvrdit, že svět hostestingu je ten nejlepší kolektiv. Neříkám, že je vše růžové a že jsem si z každým sedla a zůstala kamarádka, to ne. Ale tak z 90% jsem s ostatními hosteskami v kontaktu. I šéfové a šéfky agentur byli vždy moc milí a nápomocní. Navíc když už to děláte delší dobu, tak zjistíte, že se ty lidi na promo akcích pořád opakují a jste v podstatně jedna velká parta. 
Dokonce jsem si užívala i školení, většinou tam byla velká legrace a sjeli se tam lidé z různých koutů republiky.

Milí zákazníci





 Co si budeme povídat, když dáváte něco ochutnat zadarmo, rozdáváte dárečky, nebo povídáte o produktu, který zákazníka zajímá, nikdo na vás zlý nebude. V současné práci to mám spíš naopak, ale o to víc si vážím zákazníků, kteří jsou schopní se mnou jednat slušně a bez urážek. 
Rovněž mi chybí jakýsi přátelský duch konverzace se zákazníkem, teď mám přesně danou osnovu a jedu podle ní. Někdy si připadám jako nějaký robot, bez citů, bez emocí.

Image








Škoda, že jsem nikdy nedělala hostesku v Praze, tam hostesky i krásně učešou, namalují, oblečou. Ale tady jsem si také nemohla stěžovat, bavilo mě se tématicky učesat a nalíčit, vypadat reprezentativně. Zvlášť, když jsem dělala promo pro Sephoru, byl vzhled velmi důležitý. 
Bavilo mě mít na sobě každý den něco jiného, vyhrát si se svým vzhledem.
Teď se občas přistihnu, že do práce vyrážím ve starém dlouhém svetru a legínách, většinou jsem v práci už dost brzo a stejně mě zákazníci po telefonu nevidí.


A co vy, je mezi vámi nějaká hosteska? Vaše komentáře mě v mé dnešní melancholické náladě maximálně potěší!!! :-)


pátek 6. prosince 2013

Parfémové novinky, které prostě musím mít

Ahoj,
Dnes si dáme téma, které už tu delší dobu nebylo - parfémy. Možná to bude jeden z posledních parfémových článků, chystám totiž videa, tak doufám, že se vám budou líbit. Foťák mi už s předstihem donesl Ježíšek, zvuk má dobrý, akorát neumí automaticky zaostřit, no jsem na to zvědavá.

Dnes vám přináším parfémové novinky, které mě zaujaly. Garantuji vám, že minimálně jedna vás určitě zaujme, já se těším už teď.

Nina Ricci La Tentation de Nina






Složení

Hlava: bergamot
Srdce: Ninin makrónek (malina, mandle, bulharská růže, citrón)
Základ: vanilka, santalové dřevo, pižmo

Proč se na ní těšit?

  • Netvařte se, že už z pohledu na obrázek se vám nesbíhají sliny.
  • Vůně bude sladká, ale určitě ne tuctová, já osobně jsem velmi zvědavá, jestli to Nina Ricci dokázala dobře sladit a nebude z toho ulepený cukrový bonbón, ale opravdu luxusní delikatesa.
  • A ten flakón - nádhera! Všechna Ninina jablíčka jsou naleštěná, kulaťoučká, bezchybná a najednou tu máme zajímavý detail s nahryznutým jablkem. Já ji prostě musím mít, tak doufám, že mě z té ceny netrefí.


Lalique Deux Paons





Složení

Hlava: bulharská růže, jasmín, rybíz, pudrový kosatec
Srdce: ostružiny, ostružinové listí, hruška
Základ: santalové dřevo, jantar, vanilka, pižmo

Proč se na ni těším?

  • Tak pokud jsem vás nedostala na sladké, tak vás snad dostanu na čirou eleganci. 
  • Už to složení na mě působí hodně luxusně, určitě by tento dárek potěšil každou ženu.
  • Vůně to bude lehká, ale zas ne plytká, univerzální, elegantní.
  • A opět ten flakón, už ho vidím na poličce, tohle je opravdový skvost. Pro někoho možná kýč, pro mě krása.

Escada Born in Paradise





Složení

Hlava: zelené jablko, vodní meloun, guava
Srdce: kokosové mléko, ananas
Základ: santalové dřevo, cedrové dřevo

Proč se na ni těším?

  • Tahle vůně ve mně evokuje léto, dovolenou, posezení u osvěžujícího koktejlu a sluníčko.
  • Navíc úplně miluji vodní meloun a pina coladu, jen si to tedy moc neumím představit k sobě.
  • No uvidíte v recenzi, jak to dopadne :-)

Nicky Minaj Pink Friday Deluxe Edition




Složení

Hlava: tropické ovoce, mandarinka, "boysenberry" (něco mezi malinou a ostružinou)
Srdce: lotos, jasmín
Základ: dřeva, pižmo, hruška, karamel

Proč se na ni těším?

  • Říkáte si, že už jsem se dočista zbláznila a z té práce, školy, blogu, překladů atd. mi hráblo.
  • Ani ne. Flakón je příšernost, obhajovat to nebudu.
  • Ale to složení špatné není, navíc jsem se dočetla, že má vonět jako karamelky a já vůni karamelu prostě zbožňuji. 
  • Tak mi tento pro vás možná přešlap odpusťte. 


Versace Crystal Absolu



Složení

Hlava: yuzu, granátové jablko
Srdce: maliny, lotos, pivoňka, magnólie
Základ: pižmo, ambra, mahagon

Proč se na ni těším?

  • Vylepšený Bright Crystal by mi mohl sedět více. 
  • Předchozí verze je fajn, ale na mě moc nevýrazná, tohle by mohlo být mnohem zajímavější. 
  • Flakón by se líbil asi tak mojí pětileté sestře, ale vždycky se to dá přelít do refanu.



Zdroj obrázků: www.fragrantica.com

A jak se vám líbí mnou vybrané parfémové novinky, zaujalo vás něco?

čtvrtek 5. prosince 2013

Rtěnka Golden Rose a make up inspirace

Ahoj,
Dnes vám ukážu make-up, který hrozně ráda nosím na podzim. Jelikož z mého šatníku s podzimem vždy ubudou barvy a nastoupí spíše něco tlumeného, tmavého, tak je ten správný čas vyhrát si s líčením, abych nebyla tak úplně šedá myš.
Spojím to rovnou s recenzí na rtěnku Golden Rose, protože tu považuji za objev roku. Více dole v recenzi.

A jak vypadá poslední dobou můj oblíbený make-up?




Make up Rimmel Stay Matte
Pudr Mineral Compact Powder od Dermacol
Tvářenka Paese s arganovým olejem a trochu bronzeru od Essence 02 Miami Heat
Oční stíny Catrice 490 Vanessa´s Paradise (zelené) a béžové stíny Catrice 450 Oh It´s Toffeeful!
Linky tužka NYC 944 Show Time
Řasenka Gabriella Salvete Sinergia Care Volumizing
Rtěnka Golden Rose Ultra Rich Color Lipstick, odstín 53


Recenze - rtěnka Golden Rose Ultra Rich Color Lipstick, odstín 53


  • O této rtěnce prostě musím dát vědět.
  • Dlouho jsem hledala něco, co by na mých rtech vypadalo přirozeně, ne moc světle, ani tmavě, další požadavky byly, že rtěnka nesmí vysušovat, zvýrazňovat rýhy a nesmí se lesknout. 
  • V drogériích se mi na nic takového nepodařilo narazit, samá křiklavá růžová, červená a když už to vypadalo přirozeně, tak se rtěnka leskla, což mi prostě tolik nesluší, nebo je to jen můj pocit, nevím, každopádně preferuji matné rtěnky

Obal

  • Třikrát hurá, obal působí elegantně, jednoduše a jak to říct...Dospěle! 
  • Uznejte sami, některé rtěnky z drogérií mají laciné infantilní obaly, které se skoro stydíte někde na veřejnosti vytáhnout.


Golden Rose Ultra Rich Color Lipstick 53

Barva

  • Na prvním fotu se vám zdá asi tmavá, ale podívejte se, že je to ve skutečnosti krásná přirozeně narůžovělá barva v pastelovém odstínu (odstín 53).
  • Krásně kryje a dle mého názoru opticky zvětšuje rty.


Golden Rose Ultra Rich Color Lipstick 53



Hydratace, výdrž, parfemace

  • Vůbec nevysušuje, ale že by nějak hydratovala, to zas taky ne. 
  • Na rtech vydrží opravdu několik hodin, i když mezitím pijete, svačíte...
  • Rtěnka není nijak parfémovaná a možná je to dobře. Už začínám mít alergii na to, že každá rtěnka voní jako vanilkový puding. Chápu, většina lidí na světě má vanilku rádo a ocení to, já ji nemůžu vystát.

Kvalita x cena, dostupnost

  • Na veletrhu mě stála tuším 129 Kč a ty peníze bych do ní dala znova. 
  • Tím jak je kvalitní skoro vůbec neubývá, opravdu stačí jednou namalovat rty a na celý den vystaráno.
  • V našich drogériích si ji zatím bohužel nekoupíte a veletrh je jednou za čas. Ale našla jsem ji na internetu za 71 Kč, jen ten odstín naživo neuvidíte.

Jak se vám líbí make-up a rtěnka? Máte doma nějakou rtěnku od Golden Rose?


sobota 30. listopadu 2013

Řasenka Get BIG! Lashes Essence, jak obstála v mém testu?

Ahoj, 
S údivem zjišťuji, že je tu jen jedna recenze na řasenku, přitom jsem jich za život vyzkoušela desítky. Přijde mi fér to napravit, a tak se dnes dočtete o řasence Get BIG! Lashes Essence, kterou jsem otestovala.






Obal


  • Essence tentokrát vsadila na divokou kombinaci růžové a fialové, která se cílové skupině, tedy mladým holkám bude líbit.
  • Já bych uvítala něco elegantnějšího, ale funkčnost to nenarušuje, tak co.

Kartáček a nanášení

  • Kartáček má pěkně husté štětinky, což je podle mě základ. 
  • Upřímně dělá krásný objem, ale prodloužení řas žádné. Možná se to tak zdá z fotky, ale já mám hodně kvalitní své řasy, tak proto.
  • S kartáčkem se pracuje snadno, jen má řasenka trochu tendenci řasy slepovat, takže pokud máte rádi přirozené řasy, tak asi nic pro vás...

Výdrž řasenky, poměr cena x kvalita

  • Jako u každé řasenky od Essence se na začátku zdá, že je nekonečná a pak bum! a velmi rychle zaschne.
  • Tahle řasenka mi vydržela asi měsíc a pak jsem to z ní vyloženě dolovala.
  • Sice stojí kolem 70 Kč, ale příště bych raději koupila kvalitní řasenku, co nebudu muset každou chvíli měnit.


A jak jste vy spokojené s řasenkami od Essence? Jaká je vaše nejoblíbenější značka řasenek? Napište mi to!

pátek 29. listopadu 2013

Nejen kosmetické nákupy za podzim 2013




Ahoj,
Chtěla bych zhodnotit podzim z hlediska nákupů. Samozřejmě začneme kosmetikou, volně přejdeme na módu a mám tu ještě jedny nákupy, u kterých se vám budou sbíhat sliny :-)
Záměrně jsem vynechala nákupy z veletrhu Interbeauty, článek máte zde.
Jinak blog během včerejší noci překonal 20 000 zhlédnutí, díky za to :-) Pro někoho se to číslo může zdát malé, mě ohromně těší...

Kosmetika

Líčení rtů



Catrice Pure Shine Colour Balm 040 My Cherry Berry


  • Catrice Pure Shine Colour Lip Balm
  • Produkt, na který dám určitě recenzi.
  • Jako správná blondýna jsem si nepřečetla popis (ani nápis pure shine mě nezarazil) a  nákupní horečce plné radosti, že mám konečně něco vínového na rty jsem ho vesele hodila do košíku a utíkala k pokladně. 
  • Osobně lesky nemusím, na mých rtech nevypadají hezky. V recenzi sami posoudíte, zda mi sluší, nebo ne.


NYC Smooch Proof Lipstain 16H Persistent Pink 490


  • NYC Smooch Proof Lipstain 16H
  • Už když jsem ho vkládala do košíčku, věděla jsem, že nedělám dobře. 
  • Nechci prozrazovat před recenzí, ale NYC si s 16 hodinovou výdrží dělá z lidí dobrý den a obávám se, že to bude velký přešlap a propadák.


Miss Sporty Blushed again! 014

  • Myslela jsem si původně, že jsem s touhle rtěnkou šlápla úplně vedle.
  • Ale postupem času se mi docela líbí, ale zcela kladná recenze na ní nebude.
  • Hodně to zachraňuje super jahodová vůně, ale znova bych si ji asi nekoupila.

Make-up



Stay Matte 201 Classic Beige

  • Make-up došel, takže akce v Rossmannu na tento make-up mi přišla vhod.
  • Tuším, že stál 120 Kč a recenze bude pozitivní, to už můžu prozradit teď.
  • Pokud sháníte super make-up pro lesknoucí se pleť s nedokonalostmi, mohu doporučit.


Laky



Stars Enamel 06 Acquamarina



Enamel Stars 08 Azzuro





  • Přiznávám se bez mučení, že i já jsem se zamilovala do pískových laků Enamel Stars.
  • Hezčí lak na nehty jsem snad v životě neviděla. 
  • Zatím mám dvě barvičky, ale ještě se mi hrozně líbí šedostříbrný a béžový. 
  • Zelený jsem dostala zdarma k řasence od Gabrielly Salvete, modrý byl ve slevě za 65 Kč.


Řasenka


Gabriella Salvete Sinergia Care Volumizing


  • Tahle řasenka od Gabrielly Salvete by měla řasy maximálně prodloužit, zahustit, vyživit a podpořit růst.
  • Ti, kdo mě čtou pravidelně vědí, že já na pohádky o výživě řas skrze řasenky moc nevěřím, ale každopádně tahle je skvělá.
  • Bude recenze, jen dodám, že se mě dnes u zubaře ptaly, kde že jsem si nechala prodloužit řasy. Nechtěly mi ani věřit, že je to dobrou řasenkou :-)

Péče o vlasy

Bonacure Repair Rescue maska

  • Součást mého nákupu na parfums.cz, jinak ji seženete i v kadeřnictvích. 
  • Maska je výborná na jemné vlasy, musíte aplikovat na vlasy vysušené ručníkem, jinak to nemá ten efekt, který to má mít.
  • Maska je to lehká, pro mě spíš balzám.



Unique One bezoplachová péče na vlasy


  • Tuhle bezoplachovou péči jsem si koupila na doporučení od kadeřnice.
  • Slibuje snad všechno, co byste mohli od masky chtít, ale jak to plní? 
  • Zatím s ní mám pozitivní zkušenost, více bude v recenzi.

Parfém na podzim



www.parfums.cz


  • Parfém, který se na podzim opravdu hodí, to je Thierry Mugler Womanity.
  • Fíková, intenzivní vůně, která mi již mnohokrát byla pochválena. 
  • Výdrž má skvělou jako všechny muglerovky a voní po fících. 
  • Nekupovat naslepo, je to vůně pro "fajnšmekry" a ne každému se musí líbit.


Oblečení a doplňky


Deichmann polobotky za 699 Kč, nesmírně pohodlné, ale tak na jednu sezónu.




Sako a doplňky už jsou staršího data, nové jsou šaty z e-bay. Stály mě 230 Kč i s dopravou.



Kožíšek z HM slevněný na 1399 Kč, musela jsem ho mít :-)



Tenhle top byl  v NY slevněn na 199 Kč, na léto se bude hodit :-)

Kalhoty se vzorem jsem si přála už dlouho, ale bylo mí líto dávat přes 1200 Kč. Vietnamci je mají za 300 Kč i s páskem, neváhala jsem ani chvíli.








Poslední dobou se mi líbí elegantní jednoduché šperky a pak mi zas "přepne" a koupím si něco s ostny, extravagantního. Prstýnek je z HM za 129 Kč.


Náhrdelník je ručně vyráběný jednou slečnou z Votocvohoz.cz. Mně se tento typ šperků moc líbí, dokáže rozzářit nudný outfit. Cena 200 Kč.



Rovněž ručně vyráběný náhrdelník za 200 Kč. Kdo by chtěl kontakt na slečnu, tak předám :-)









Kabelka ze stránek zoot.cz, do které se mi vejdou všechny nezbytnosti do práce i do školy.




A ještě jeden tip na závěr, český Votoč je v poslední době plný předražených věcí, zkuste polskou obdobu vinted.pl. Slečny umí anglicky, mám za sebou tedy jeden obchod, ale maximální spokojenost, košile za 250 kč došla krásně vyžehlená a do 2 dnů. Z toho by si slečny na českém VV měly brát příklad. A ty ceny ááách :-)


Bonus na závěr, nákup cukrovinek






  • Cukrovinky jsem byla kupovat v Lennies v Plzni.
  • Prodavačka byla milá, ale sortiment moc neznala, karty nebrali a slíbená Wonka čokoláda bude až od ledna. 
  • Trochu jsem se v nákupu zklamala. 
  • Želé je super a stojí pár korun, ale...
  • Nerds od Wonky je předražené nadrcené lipo, brazilské karamelky jsou tvrdé jako kámen, jelly beans mi chutnají, ale za 45 Kč taková mini krabička??? 
  • A korunovala to prodavačka, která mi doporučila celkem dobré kokosové houbičky, ale chutnají po citrónu, ne po marcipánu, jak jsem požadovala. 


Jak se vám líbí moje nákupy? Co byste si koupily i vy a co vůbec? Nakupujete teď, nebo šetříte na Vánoce?

neděle 24. listopadu 2013

Soin Royal - přírodní kosmetika, která mě nadchla

Ahoj,
Dnes tu mám recenzi, která potěší hlavně slečny, které vyhledávají přírodní kosmetiku. Na našem trhu se objevila nová značka Soin Royal. Upřímně, když mi nabídli spolupráci, nebyla jsem až tak nadšená, jako jsem teď, po vyzkoušení krémů. Nevěděla jsem, co očekávat, na internetu se o značce dočtete maximálně na jejich stránkách, nezávislou recenzi jsem našla jen jednu. Ale po vyzkoušení jsem opravdu nadšená a chci se s vámi o své dojmy podělit.

Soin Royal - základní informace o značce


  • Jedná se o přírodní kosmetiku bez parabenů, ropných derivátů a přírodních produktů.
  • Velmi sympatické mi je, že netestují výrobky na zvířatech.
  • Kosmetika je neparfémovaná. 
  • Navíc koupí výrobků podporujete Nadaci Taťány Kuchařové.
  • Ze strany Soin Royal na mě nebyl vytvářen žádný tlak, abych napsala pozitivní recenzi. Poslali mi výrobky k otestování, dali mi dost času na to, abych si výrobky vyzkoušela. Navíc je neposlali na sto dalších blogů jako třeba Bioderma. Opravdu férový přístup.
  • Mě osobně jen mrzí zatím malý výběr, produkty má firma dobré, tak snad ještě rozšíří svůj sortiment, chápu, že začátky jsou vždy těžké.

Soin Royal intenzivní regenerační krém




Soin Royal intenzivní regenerační krém


Obal

  • Klasická tuba, kterou dostanete zabalenou v krabičce. Nemám co vytknout.

Složení

  • Jak už bylo řečeno, všechny krémy jsou bez ropných derivátů, parabenů.
  • Obsahuje molekuly zlata, bio konopný olej, stopové prvky a další přírodní výtažky.

Účinky krému na pleť

  • Tenhle produkt mě nadchnul ze všech nejvíce. 
  • Pokud máte stejně jako já pleť, která vypadá hodně unaveně, tak si přijdete na své.
  • Měla už jsem pár krémů, které slibovaly pokožku vyživit a rozjasnit, ale tomuhle se nic nevyrovná (zatím).
  • Už po prvním nanesení uvidíte, že pleť se vám pěkně rozzáří a vypadá zdravěji.
  • Pravidelným nanášení krému docílíte rozzářené a hydratované pokožky. 

Poměr cena x kvalita

  • Krém stojí 395 Kč a investice se fakt vyplatí. Trumfne spolehlivě všechny krémy z drogérky, Avonu a Oriflame pro zdravější a rozzářenou pleť. S dražšími krémy bohužel nemám zkušenost.

Soin Royal univerzální ošetřující gel




Soin Royal univerzální ošetřující gel


Obal



  • Opět klasická tuba, která mě osobně vyhovuje nejvíce. 

Složení

  • Opět jsou dodrženy zásady přírodní kosmetiky, takže tam žádné parabeny a další nehledejte.
  • Výrobek obsahuje bio konopný olej a molekuly stříbra.
  • Svým složením je dle výrobce vhodný pro pleť se sklonem k akné a dalším kožním potížím.

Účinky krému na pleť

  • Tohle není krém, který vám zahojí akné, to ani výrobce neslibuje.
  • Krém má zklidňovat a chránit pokožku, a to plní.
  • A má ještě jednu podstatnou funkci, o které výrobce nenapsal - skvěle matuje.
  • Už jsem vyzkoušela hodně matujících krémů a pokaždé byly za a) na prd, za b) nešly nanést pod make-up, jinak by se krém drolil.
  • Tenhle krém pod make-up můžete dát s úplným klidem, perfektně zklidní a zmatní pleť.
  • Opravdu mohu doporučit všem, kteří bojují s lesknoucí se pletí, stejně jako já.

Cena x kvalita

  • Na léto to bude můj nepostradatelný pomocník.
  • 349 Kč je totiž podle mě dobrá investice, navíc krému stačí dát trošku, takže i dlouho vydrží.

Soin Royal hydratační mýdlo



Soin Royal hydratační mýdlo

  • Produkt, který se mi určitě hodí. 
  • Příjemně voní, navíc opravdu nijak neštípe jako některá jiná mýdla.
  • Opět se jedná o čistě přírodní produkt s obsahem aloe vera, konopného a palmového oleje.
  • Cena je 90 Kč, což mi přijde v pořádku za kvalitní mýdlo.
  • Chtěla jsem se rozepsat víc, ale já prostě tuhá mýdla moc nemusím, tak mě omluvte :-)

Jak se vám líbí tato přírodní kosmetika? Nebo máte jiného favorita, co se týče přírodní kosmetiky? Napište mi to :-)

čtvrtek 21. listopadu 2013

Starnails levné a kvalitní laky na nehty recenze

Ahoj,
V poslední době, jak jste si určitě všimli, píšu hodně článků na téma laky na nehty. Je to z toho důvodu, že mě momentálně začalo lakování dost bavit, byly časy, kdy jsem si vystačila s průhledným lakem, nebo zpevňovačem a čau.
Chtěla bych vám dát tip na levné a kvalitní laky, navíc s velmi pěknými odstíny. Firma má i spoustu UV gelů, vzorníků, zdobítek na nehty, takže se nehtařky určitě potěší. Jeden barevný lak vychází na 35 Kč, což je méně než za Essence a kvalita je úplně někde jinde.

Starnails laky na nehty recenze




Starnails laky na nehty


Odstíny laků


  • Starnails laky na nehty vám nabídnou hned několik kategorií laků na nehty.
  • Color line jsou základní barvy, teď je tam spousta barviček na podzim, které se vám můžou líbit.
  • Neon line jsou barvy vhodné spíše na léto a přímo hýří zářivými barvami. Já jsem šla jak jinak, než do růžové.
  • Řadu Pearl line, tedy laky s lehkým třpytem vyzkoušenou nemám, ale určitě to do budoucna napravím.
  • Z řady Metallic line, tedy nehty s odlesky jsem si vybrala odstín Autumn dream, který je převážně hnědý se zelenými odlesky, ale celkem se mi líbí.
  • Odstíny nejsou na webu ukázány na reálných fotkách, to mi možná trochu chybí, nicméně jak vidíte, podařilo se mi vybrat pěkné barvy.

Odstíny laků, které jsem si vybrala já





Nanášení laku

  • Lak se mi nanášel celkem snadno, nebylo potřeba okolí nehtů odlakovávat, nestékal, takže tady nemám co vytknout.

Výdrž laku na nehtech

  • Opravdu mě překvapila kvalita. Na nehtech mi laky vydrží v průměru 8 dní, což už je úctyhodný výkon.
  • Hlavně oceňuji, že špičky nemají tendenci se odlupovat, což u laků nesnáším a asi nebudu sama.

Cena a dostupnost

  • 35 Kč/lak, uznejte, že tahle značka Essence celkem válcuje, hlavně tedy v kvalitě a ještě cenu má o něco nižší. 
  • Zatímco Essence najdete na každém rohu, tyto laky v drogériích neseženete. Jsou dostupné pouze na internetu (www.starnails.cz)
  • Hromadné objednávky organizuje moje kamarádka Míša, její FB: https://www.facebook.com/michaela.m.kullova?fref=ts


A co vy, líbí se vám odstíny? Který odstín nejvíce?