Prohledat tento blog

úterý 7. října 2014

Nákupy oblečení a kosmetiky říjen 2014 - JSEM ZPĚT

Ahoj po delší době :-)
Omlouvám se za výpadek, ale má práce a dálkové studium školy mě donutilo k menší pauze. Navíc mi videa střihá přítel, který teď má také práci a svůj projekt, takže se to v létě celkově zaseklo.
Plán je takový, že budu aktivní především na youtube. Přijde mi, že to doba tak nějak vyžaduje a přiznám se, baví mě to o trochu víc, jak psaní článků.

Než mrknete na video, tak jen chci dodat, že příští dvě videa budou Pet Tag a Zpětně nákupy za léto...






















Děkuji za zhlédnutí videa a vaše případné komentáře :-)

středa 2. července 2014

Spodní prádlo - krajky, barvy, vzory (video)


Ahoj, ti kdo mě sledují i přes Youtube už video zaznamenali, těm kteří mě nemají v oblíbených dávám video sem.
Řeč bude o podprsenkách, ale nebojte se, nebude to po sté to samé o správné velikosti.
Spíš se snažíme ukázat, že ženy nemusí nosit jen černou, bílou, tělovou podprsenku a že i v méně obvyklých velikostech lze sehnat krásné kousky.



Příště se můžete těšit na nákupy a novinky :-)

Spodní prádlo - krajky, barvy, vzory (video)







                            
Dejte mi vědět do komentářů, jak se vám video líbilo a co vy a spodní prádlo :-)

úterý 1. července 2014

Recenze štětců z e-bay

Ahoj,
na blogu teď zdánlivě vládne prázdninový režim, ale pro mě to neplatí, já jsem pořád v jednom kole, zařizuji věci ohledně navazujícího studia, podnikání, pořízení pejska...

A to jsem si myslela, že si odpočinu po státnicích :-D Než se vrhneme na článek o štětcích z e-bay, prozradím, že mám natočená dvě videa, jedno jsou oblíbené nákupy a novinky a druhé bude z oblasti spodního prádla a já jsem tam spíš jako uvaděč a podavač, mluvit k vám bude primárně můj host.

Nechte se překvapit, kdo to bude, namáhejte mozkové závity a jdeme na štětce :-)

Štětce z e-bay - recenze

Obal 
  •  Obal mě zklamal víc než štětce samotné. 
  • Taštička je sice malá a praktická, ale...
  • Nevím, z čeho je vyrobená, ale když přišla, hrozně chemicky páchla a tím načichly bohužel i štětce.
  • Hnes jsem měla menší chuť líčit si pomocí štětců obličej.



 Štětce - kvalita
  • Musím říct, že mě štětce příjemně překvapily. 
  • Na trhu je určitě spousta kvalitnějších, ale upřímně se mi zrovna do takové věci nechce moc investovat, když vidím, že i s těmito se velmi dobře pracuje.
  • Postupně je v krátkosti rozeberu...(zprava doleva)

Štětec na pudr

  • Velmi hebký a měkoučký
  • Štětiny nejsou až tak husté, jak by být mohly, nicméně pudr se s ním nanáší snadno a dobře ho dokáže zapracovat.
 Štětec na tvářenku
  •  Upřímně mi zrovna dvakrát nevyhovuje, přijde mi příliš zkosený, což by samo o sobě nebyla katastrofa, ale štětec má tendenci dělat šmouhy na tváři, a to už je horší.
  • Zůstávám u svého štětce na tvářenku od Essence.

Štětec na make-up

  •  Neurazí, nenadchne.
  • Jeho největší slabinou je, že dělá čáry, když make-up nanášíte, takže musíte opravdu pečlivě zapracovat make-up.
  • Nalíčit si nos je s tímhle prakticky nemožné bez dopomoci prstů, takže si ty ruce stejně umažu a trochu štětec ztrácí účel.

Štětce na oči

  •  Co se týče klasického štětce na oční stíny, spokojenost nejvyšší.
  • Heboučký, nabere snadno barvu, skvěle se s ním pracuje.
  • Štětec na linky bych nejraději vyhodila z okna. Jen jednou jsem s ním zkoušela černou linku a naposledy. Není možné s tém narýsovat cokoliv symetrického, linka byla pěkně kostrbatá.

Štětce na rty

  • Osobně je nevyužívám, je to na mě moc velká piplačka, jelikož jsou štětečky poměrně uzounké. Ale to je spíš můj problém.

 Úprava obočí a řas

  •  Tady se asi nedá nic zkazit, obojí je použitelné a funkční.
Slovo závěrem: Štětce stály necelých 250 Kč. Svůj účel plní, zázraky nedělají, ale to podle mě ani dražší štětce. Radši peníze investuji do kvalitnějšího make-upu, než je vrážet do štětců.




úterý 10. června 2014

Spotřebováno červen část 1 - video

Ahoj,
dnes přidám ještě jedno video, plus nezapomeňte na parfémový článek :-)
Tentokrát dlouho slibované spotřebováno, rozdělila jsem to na dvě části, jelikož by to jinak bylo moc dlouhé, druhou nálož čekejte ještě tento týden.
V sobotu doufám zvládnu nákupy a novinky, také je toho celkem požehnaně :-)

Budu se těšit na vaše komentáře.






video zde:



Tipy na letní parfémy 2014

Ahoj,
jsem zpět. Po státnicovém maratonu a dlouhé pauze si zasloužíte pořádnou nálož článků. Bude teď na to více času. Po prázdninách nastoupím na dálkové navazující studium na UHK, takže bych na tom časově měla být o moc lépe.

BTW, chcete nějaký speciál o škole? Přijímačky, státnice, apod.? Dejte mi vědět do komentářů :-)

A jdeme na první článek a ten bude parfémový. Moje každoroční nesmrtelná klasika, parfém Be Delicious mi totiž před pár dny došel a já hledám na léto jeho následovníka. Mám hned několik favoritů, třeba se některý z nich zalíbí i vám.

Yves Saint Laurent Paris Premieres Roses 2014



zdroj: www.fragrantica.com
  • První favorit mi složením hodně připomíná bohužel již zrušenou vůni Summer Mania od Armani. 
  • Kombinace růže, fialky a bílých květin bude na léto super a nic se s ní nedá pokazit.
  • Ale samozřejmě záleží, jak to YSL umíchá. Tajně prosím, ať dominuje růže s fialkou, jedna z nejkrásnějších kombinací, co znám.

Paco Rabanne Lady Million Eau My Gold


www.fragrantica.com


  • Medovou Lady Million milujeme všechny. Ale tohle si troufám říct, vypadá ještě lépe. 
  • Flakón je prosklený, což je z praktického hlediska mnohem lepší, aspoň vidíte, kolik vám toho zbývá.
  • Složení je skvostné. Hlava obsahuje tropické ovoce (mandarinky, grep, mango) v kombinaci s neroli. 
  • Srdce nabízí pomerančový a fialkový kvítek.
  • Základ tvoří hřejivá ambra a dřeviny.
  • Určitě bych si tuhle krasavici nepořizovala teď, když tu máme počasí jako v Káhiře, ale na babí léto, až se trochu ochladí bude skvělá.

Cookie Cat Pussy Deluxe 


www.fragrantica.com




  • Tahle vůně karamelek asi nebude úplně na léto, ale pardon, já jsem sem musela zařadit tuhle roztomilou "úchylárnu" :-)
  • Sice si nedovedu představit, jak se tímhle voním ve společnosti dospělých lidí, nebo jak vysvětluji, že můj parfém není žádný Dior, Armani, ani Chanel, ale je to...tradáááá...Kočička Sušenka :D 
  • Ale stejně, karamel zbožňuji, navíc tenhle má být čistý, bez příkras. A mám ráda roztomilé věci. A taky čtu pohádky, nestydím se za to, v každém z nás je kousek dítěte.
  • Obávám se, že se to sem nedostane, ale možná zkusím lobbovat u nějakého e-shopu :)

Marc Jacoobs Daisy Dream


Zdroj: www.fragrantica.com

  • Tohle bude naprostá bomba na dovolenou, nebo do parních dní.
  • Hlavní základ parfému je kokosová voda, takže předpokládám, že to nebude žádná ulepená a přeslazená záležitost.
  • Dále je dle reakcí prý hodně cítit ovoce, zvláště lesní plody. Dohromady to může vonět opravdu zajímavě.
  • Jestli chcete originální, lehkou, nevtíravou vůni, tak tohle by mohlo být ono.
  • Flakónek se mi tentokrát docela líbí, otázka je, jak bude vypadat ve skutečnosti.


Escada Joyful



zdroj: www.fragrantica.com

  • Dříve byla Escada ztotožňována s vůněmi, které byly přeplácané, ulepené, příliš sladké.
  • Ty časy jsou dávno pryč a dnes Escada jde jinou cestou. 
  • Dokazuje to i nová vůně Joyful.
  • Dost mi složením připomíná moji první "dražší" vůni Guess by Guess.
  • V hlavě se jí snoubí meloun, černý rybíz a mandarinka. 
  • Srdce obsahuje nektrinku, fialkové lístky (jedna z mých nej ingrediencí v parfémech) a magnólii.
  • Základ je tvořen medem a dřevem.
  • Flakónek až tak vyvedený není, ale stále si myslím, že tahle vůně stojí za to.


A co vy a vaši favoriti na tohle léto? Kupujete si pořád nové vůně, nebo máte jednu stálici, na kterou nedáte dopustit?


úterý 13. května 2014

Plavky trendy 2014 (video)

Ahoj,
jak jistě víte, mám sice teď blogovou pauzu, ale rozhodla jsem se udělat výjimku, protože za měsíc by toto video už nemuselo být aktuální.
Ve videu uvidíte plavky, které jsou v roce 2014 trendy. Video je trochu delší, tak snad mi to odpustíte.
Ukazuji v něm plavky z našich obchodů Klub beauty lingerie, ale nerada bych, abyste kvůli tomu na mě zanevřeli. I ostatní blogerky ukazují napřiklad co mají na e-shopu, tak snad vás nijak nepohorším.
Kdyby ano, tak mi vyčiňte v komentářích :-)






Plavky trendy 2014 (video)



Máte už na tento rok plavky? Líbilo se vám video? Děkuji za komentáře :-)

sobota 3. května 2014

Pauza na blogu. A co bude dál?

Vážené čtenářky,
tohle dělám hrozně nerada. Blog dostane na celý měsíc stopku z důvodu státnic. Možná udělám nějakou výjimku, ale nechci to slibovat.
Státnice jsou za dveřmi a zkouškové zatím v plném proudu. Hned na začátku jsem pokašlala, co se dalo. 
Já ale chci teď všechnu svou pozornost napnout ke studiu. Ať to dopadne jakkoliv, chci škole dát 100 % a nic si pak nevyčítat.


zdroj: imgur.com


Jelikož poté hodlám studovat dálkově, bude na blog více času, ať nejsem jen negativní. A na co se můžete těšit?
  • Tématické tutoriály - Youtube praská ve švech videii líčení na den, ples, do školy, do práce. Trh je nasycen a touhle cestou jít nechci. Ráda bych vám ale ukázala tématické tutoriály. Ať už dle pohádkových postav, charakterů z knih a filmů, ale taky mám třeba nachystané video, kde se vám ukážu starší o 50 let :-) Ochutnávka toho, jak se to povedlo sestře na fotu (oběma ještě nebylo ani 25)




  • Podnikání - Jak víte, začala jsem podnikat. Nečekejte, že ze sebe budu dělat guru, to nejsem. Ale rady do začátku vám dát určitě můžu.
  • Škola - Chci udělat sérii na téma přijímačky, studium, učení.
  • Spotřebováno - Slibuju, že už konečně bude :-) Ale vlk taky sliboval, že jo...

Těšíte se stejně jako já? Děkuji za vaši přízeň :-)

sobota 12. dubna 2014

Nákupy kosmetiky a oblečení duben 2014 video

Ahoj,
konečně jsem stihla natočit video s pár kosmetickými novinkami u mě. Doufám, že se vám bude líbit.

Video zde





Budu ráda, když mi do komentářů napíšete, co jste si koupili vy, nebo jestli jsem vás inspirovala k nákupu.

pátek 11. dubna 2014

Rtěnka Sleek Heartbreaker

Ahoj,
dnes vám představím mého nového miláčka na léto, je to rtěnka 779 Heartbreaker od Sleek. Je z kolekce Matte, jedná se tedy o matnou rtěnku.

Rtěnka Sleek Heartbreaker recenze


Obal


Rtěnka Sleek Heartbreaker 779



  • Sleek jsem si objednávala z internetu, kde obal vůbec nebyl vyfocený. Mile mě překvapilo, že rtěnka přišla zabalená v krabičce.
  • Se samotným obalem rtěnky jsem moc spokojená, zdá se mi téměř nerozbitný, navíc se nebojím, že by vyklouzlo víčko a rtěnka něco v kabelce umazala, opravdu je obal velmi kvalitně zpracovaný.

Barva, konzistence a pigmentace



Ve skutečnosti je rtěnka více do červena


  • Tahle rtěnka je takový chameleon, hodně záleží na světle, ale mohla bych ji popsat jako zářivou červenorůžovou, nebo taky růžová s kapkou oranžové.
  • Nejlépe je odstín vidět na této fotce


  • Jedná se o matnou rtěnku, takže trošku leze do vrásek, ale opravdu maličkato, žádná velká chyba.
  • Pigmentovaná je naprosto skvěle, stačí trochu čárnout a dostanete krásnou sytou a zářivou barvu.
  • Trochu hůře se s ní kreslí na rtech, ale to je jen o zvyku.

Výdrž
  • Tohle je rtěnka přesně pro ty dny, kdy nemáte čas neustále si poupravovat make-up.
  • Vydrží celý den, můžete v klidu jíst i pít.
  • Trochu se obtiskává, to je pravda a neslíbatelná taky není :-))) Ale dolů jde odličovačem celkem špatně, opravdu je to držák.


Poměr cena x kvalita
  • Vyšla mě na 175 Kč, což je podle mě úplně krásná cena za takto kvalitní rtěnku.

Co vy a rtěnky na léto? Taky jste podlehli Sleek rtěnkám, nebo preferujete jinou značku?

čtvrtek 10. dubna 2014

Odličování s L´Oréal Paris

Ahoj,
dnes tu máme článek, který se týká odličování. Musím se přiznat, že tak půl roku zpátky jsem na odličování šíleně kašlala a moje pleť to dost odnesla. Byla jsem schopná mít na sobě dva dny starý make-up a jen ho ráno trochu upravit.
Po nějaké době se mi znovu začaly dělat pupínky, pleť působila unaveně. Naštěstí jsem se naučila odličovat pravidelně a dokonce si troufám, říct, že mě to začalo i bavit.
Ale přejděme k recenzi. Začněme produktem, který mě absolutně okouzlil....

L´Oréal Sublime Fresh





Oficiální informace od výrobce


Obal
  • Zde až tak plesat nebudu, bylo by vhodnější balení s pumpičkou, protože takto se to občas vylije. Ale jinak proti balení nic nemám.
Účinky pleťové vody a parfemace
  • Tak a chvalozpěvy mohou začít. 
  • Především mě uchvátila parfemace, která mi připomíná řadu Normaderm od Vichy a tu bych já mohla očichávat celé dny a noci.
  • Pleťová voda je hypoalergenní a opravdu nedráždí, není v ní cítit alkohol jako v jiných pleťových vodách. Navíc vůbec neštípe, jako třeba Clean&Clear.
  • Musím uznat, že pleť krásně vyčistí, zmizí i poslední nečistoty, které neodlíčila micelární voda (o té za chvíli).
  • Navíc mám po ní opravdu svěží pocit, prostě dávám sto bodů :-)
  • Nebojte se jí ani vy s mastnou pletí, ač je určena pro normální a smíšenou pleť, té mojí, silně se mastící, vyhovuje.
Poměr cena x kvalita
  • Kupovala jsem ji v akci, dva výrobky za cenu jednoho.
  • Normálně stojí 119 Kč a to bych za ní dala znovu.
  • Navíc mě láká její žlutá sestřička, která má pleť rozzářit, nemáte někdo zkušenost?

L´oréal micelární voda





Oficiální informace od výrobce

Obal
  • Úplně stejně jako její zelená příbuzná mi vadí absence pumpičky, jinak nemám výhrady.
Účinky micelární vody
  • S touto recenzí přicházím trochu s křížkem po funuse. V době, kdy všichni nad micelárkami juchali, se mi tenhle produkt až zprotivil. Ale díky akci v Rossmannu jsem se ho rozhodla vyzkoušet.
  • První věc, která mi vadí, je to, že micelárka nedokáže pořádně odlíčit oči. Dá to docela práci a oči pak musím oplachovat, protože micelárka trochu štípe. 
  • Rovněž dokonale neodlíčí make-up, tam ji musí pomáhat Sublime Fresh
  • V podstatě tedy neplní svoji základní funkci.
  • Ano je příjemná, zdá se mi, že pleť zklidní, ale k čemu to je, když dokonale neodlíčí?
Poměr cena x kvalita
  • Micelárku jsem si vybrala hlavně pro její multifunkčnost a tady selhala.
  • Odličovač, který pořádně neumí odlíčit ani pleť, ani oči je dost k ničemu a ani celkem příznivá cena 119 Kč to nezachrání.

A co vy, odličujete se pravidelně? A máte oblíbený produkt na odličování?



středa 9. dubna 2014

Balzám s vůní lesních jahod Bione recenze

Ahoj,
po delší době se hlásím zpět. Dopisovala jsem bakalářku, takže na jiné psaní nebyl čas. Ale jsem zpět s připravenými recenzemi a videi, takže čekejte pořádnou kosmetickou nálož.

Dnes začneme zlehka, dáme si takovou minirecenzi na balzám s vůní lesních jahod, což je jedna z mých preferovaných vůní.

Balzám s vůní lesních jahod Bione recenze




Obal

  • Klasický kalíšek s balzámem a s moc pěkným designem na víčku.
  • Preferuji balzámy, do kterých se nemusí sahat prsty, tohle vidím jako mínus.
Barva, konzistence
  • Jedná se o klasický balzám, je velmi příjemný na rtech.
  • Snadno se z kalíšku nabírá a aplikuje.
  • Je sice lehce do růžova, ale na rtech je bezbarvý, pouze se trochu leskne.
Hydratace, výdrž, vůně
  • Voní nádherně identicky po lesních jahodách, vůbec nevoní uměle.
  • Rovněž se vyrábí v provedení med a ostružina, lákají mě i tyhle dvě.
  • Je to ideální lék na popraskané rty.
  • Rty jsou po něm vláčné, hydratované.

Poměr cena x kvalita
  • Myslím, že za 37 Kč je 25 ml slušná porce balzámu, navíc kvalitního a krásně voňavého.
  • Zakoupit můžete na www.vmd-drogerie.cz, v běžných drogériích jsem tuto kosmetiku neviděla.

Co vy a voňavé balzámy, taky jsou nezbytnou součástí vaší kosmetické výbavy?


pátek 21. března 2014

Milani Lip Intense Liquid Color 03 Fiery Coral

Ahoj,
jsem tu s další recenzí. Dělala jsem miniobjednávku z e-shopu lovelyhair.cz, kdy jsem chtěla otestovat kvalitu Milani a Sleek. Od Milani jsem si objednala Lip Intense Liquid v odstínu 03 Fiery Coral a od Sleeku jednu rtěnku, tam recenze teprve bude.

A jak dopadla barva na rty od Milani v testování?

Milani Lip Intense Liquid Color 03 Fiery Coral






Obal
  • Chci upozornit, že obal klame, jak vidíte sami na fotografii, barva obalu je malinová, ve skutečnosti je lesk neonově růžový. Je to tak i u jiných odstínů, doporučuji proto se před objednávkou podívat na videa od Petry Lovelyhair, kde odstíny uvidíte.
  • Jinak ale můžu jen chválit, velikost akorát do kabelky a aplikátorem se barva snadno nanáší.

Barva, konzistence a pigmentace
  • Barva je opravdu zářivě neonově růžová, takže k této barvě na rty už postačí jen lehké líčení, jelikož opravdu svítí na dálku.
  • Pigmentace je výborná, stačí nanést trochu barvy. Nicméně, kdybych měla srovnávat s lip creamem od Essence, tak na ten pigmentací bohužel nemá, ale i přesto je barva na rty od Milani skvělá.
  • Navíc neleze do vrásek a rty opravdu rozzáří. 
  • Zpočátku může působit trochu leskle, ale když barva zaschne, stává se zcela matným.
Výdrž
  • Opět mám srovnání s lip creamem Essence a tady to Milani bohužel opět prohrává. 
  • Essence mi drží na rtech celý den, Milani vydrží zhruba půl dne, ale i tak je to velmi obstojná výdrž v této kategorii.
  • Nebojte se ani jíst a pít, sice se trochu obtiskává, ale na rtech vydrží hezký cca půl dne.
Poměr cena x kvalita
  • Stál mě 159 Kč, opět se nabízí srovnání s Essence lip cream, který pořídíte do 100 Kč.
  • Ale barvy těchto barev na rty od Milani jsou tak krásné, intenzivní a zářivé, že bych do toho peníze určitě investovala znovu.

A co vy a značka Milani? Plánujete si od ní něco pořídit, nebo už něco máte ve své kosmetické sbírce?







pondělí 17. března 2014

Obchod se spodním prádlem Plzeň - navštivte nás!

Obchod se spodním prádlem v Plzni

Ráda bych vás pozvala na návštěvu mého obchodu se spodním prádlem v Plzni. O tento článek si pár z vás psalo, tak tedy pojďme společně nahlédnout, jak fungujeme :-)

Pokud byste nemohli dorazit přímo k nám do Plzně, máte možnost zastavit se v Rokycanech, na adrese Švermova 436, nebo v Berouně (Husovo náměstí).

Pokud je to i tak daleko, objednávat můžete i na e-shopu www.pradlo-beauty.cz.

Dále vám chci představit značky, které náš obchod se spodním prádlem v Plzni nabízí.

Kde nás najdete? AKTUALIZACE (OBCHOD BYL PŘESMÍSTĚN, NYNÍ JSOU ÚDAJE V POŘÁDKU)

Palackého 7, Plzeň, vedle kuchyní Gorenje, poblíž největšího parkoviště aut v Sadech Pětatřicátníků
Otevírací doba

PO-PÁ 10-18hod

Mimo otevírací dobu je možné se objednat na tel. 731 419 249

V čem je náš obchod se spodním prádlem jiný?




Výběr spodního prádla

  • Kde jinde v Plzni vám nabídnou více než 2000 kusů spodního prádla k vyzkoušení s možností bezplatného objednání spodního prádla, pokud není ve Vaší velikosti?
  • V našem obchodě si vybere každý, máme podprsenky všech střihů i barev a vzorů.
  • Nabízíme samozřejmě nejen spodní prádlo, ale i plavky, speciální stahovací prádlo, župany, punčochy, legíny a pyžama. 
  • Nabízíme obvody 60-120 a košíčky A-N.
  • Je propojen s kavárnou.

Osobní přístup a bra-fitting





  • Hlavní pro nás je, že se u nás budete dobře cítit. Proto se každé zákaznici snažíme maximálně věnovat.
  • Nemůžete přijít v otevírací době? Žádný problém, stačí napsat sms, nebo zavolat na telefon 731 419 249 a po domluvě vás rádi obsloužíme i mimo pracovní dobu včetně víkendů.
  • Nedílnou součástí naší práce je bra-fitting. Od nás v nesedící podprsence odcházet nebudete, spodní prádlo vám musí sedět a být vám příjemný.

Příjemné prostředí a zákaznický servis



Obchod se spodním prádlem v Plzni


Kabinka



  • Celý obchod se spodním prádlem v Plzni jsme se snažili ladit do zářivých barev, aby to působilo svěže.
  • Zároveň je pro vás vždy připraveno občerstvení a nápoje. 

Značky spodního prádla, které nabízí náš obchod se spodním prádlem v Plzni


Parfait









  • Značka spodního prádla z USA
  • Obvody 60-90, košíčky D-K
  • Navrhují nejen podprsenky, ale i noční košilky a korzety


Very Victoria Silvstedt







  • Značka, jejíž tváří je světoznámá topmodelka Victoria Silvstedt.
  • Nabízí nejen krásné spodní prádlo, ale i velmi trendy plavky.

Felina Un:usual




  • Mladistvá kolekce značky Felina vás překvapí širokou škálou barev a vzorů.
  • Šije se až do košíčku G.

LingaDore





  • Nizozemská značka, která nabízí kvalitní spodní prádlo i plavky.

Scandale







  • Francouzská značka spodního prádla, která se specializuje na stahovací program, nabízí soupravičky spodního prádla, korzety, košilky i plavky.

Curvy Kate



  • Mladistvá britská značka nabízející spodní prádlo ve velikostech D-K.
  • Rovněž značka šije i plavky v těchto velikostech.

Hot Milk




  • Krásné spodní prádlo pro těhotné a kojící ženy.

Panache





  • Sportovní podprsenky Panache byly několikrát oceněny jako nejlepší na světě.
  • Dělají se v bílé a v černé a pravidelně jsou skladem módní barvy, momentálně malinová a neonově růžová.



Budu se těšit na vaši návštěvu :-) 


neděle 16. března 2014

Blogsale laky na nehty za symbolické ceny

Ahoj,
jelikož se blíží Interbeauty a já budu nakupovat nový kosmetický arzenál, rozhodla jsem se uspořádat tuto blogsale za symbolické ceny.
Krabička s laky na nehty praská ve švech a doufám, že mě přebytečných laků na nehty zbavíte :-)














  • Oranžovo-růžový lak od značky NANI Nails
  • Cena: 10 Kč
  • 5 ml



  • Catrice lahvově zelený lak, perfektně drží, za to se zaručuji :-)
  • Cena: 10 Kč
  • 34 Squeeze Me odstín
  • 10 ml



  • NYC sladce růžový odstín (ve skutečnosti má teplý podtón)
  • 234 Wall Street
  • Cena: 5 Kč
  • 9,7 ml



  • Rimmel 210 Ethernal
  • 10 Kč
  • 8 ml



  • Four Seasons
  • odstín 46
  • 14 ml
  • Cena: 15 Kč



  • NANI Nails neonově růžový zářivý lak
  • 10 ml
  • Cena: 10 Kč


  • Tenhle lak mi bohužel nešel hezky nafotit ve skutečnosti je neonově růžový, také se jmenuje 46 Neon Pink
  • 11 ml
  • Cena: 10 Kč






  • Jordana průhledný lak se třpytkami a lila srdíčky
  • 15 ml
  • Cena: 10 Kč

Případně se mi ozvěte do komentářů a za nechte e-mail, nebo pište na Evca.Eva@seznam.cz

Děkuji za případné reakce...









pátek 14. března 2014

Tip na odličovač voděodolného make-upu

Ahoj,
dnes mám pro Vás jen rychlý tip, jelikož na zítřek chystám velké spotřebováno a že bude co vyhazovat :-)

Mám pro vás tip na odličovač voděodolného make-upu. V létě se bude sakra hodit, protože všechny asi víme, jak blbě jde dolů voděodolná řasenka.

Jedná se o odličovač voděodolného make-upu od značky Garnier z řady Essentials Sensitive, konkrétně je to zklidňující odličovač 2v1.

Garnier Essentials Sensitive zklidńující odličovač 2v1 recenze 


Obal





  • Obal mi přijde fajn, jen bych dala odličovači pumpičku. Raději nepočítám množství odličovače, co se mi vylilo. 

Účinky odličovače


  • Ať už voděodolný, nebo běžný make-up, odličuje dokonale do posledních zbytečků.
  • Já ho používám pouze na oči, jelikož je to odličovat na olejové bázi a já mám dost mastnou pleť, takže mi ji ještě více mastí a lesknu se pak šíleně.
  • Naopak si myslím, že lidem se suchou pletí by sedl i na odličování obličeje, schválně vyzkoušejte a dejte mi vědět.
  • Ale jinak mi opravdu vyhovuje, řekla bych, že zklidňující skutečně je, v očích mě narozdíl od jichých odličovačů nepálí a je příjemný. 
  • Je důležité odličovač před použitím promíchat, aby se spojila olejová složka s tou vodní. 
  • Ubývá poměrně pomalu, opravdu ho stačí trošku, abyste se dokonale odlíčily.


Cena x kvalita


  • Odličovač mě stál tuším 70 kč, což mi nepřijde nijak závratná cena na to, že umí bez problémů odlíčit i voděodolný make-up a odlíčení je ultra rychlé, účinné a příjemné.
  • Navíc je bez alkoholu, barviv a parfemace, což je velké plus, mám poměrně citlivé oči, takže mi vadí skoro cokoliv :-D
  • Za mě doporučuji :-)

Používáte voděodolnou kosmetiku? A jaký je oblíbený voděodolný odličovač? 




pátek 7. března 2014

Essence výprodej, vše za 29 Kč - recenze produktů

Essence výprodej v drogérii Rossmann







Pokud jste v nejbližší době do Rossmannu nezavítali, měli byste to hodně rychle napravit, jelikož na rozdíl od minulých výprodejů se tenhle opravdu povedl.

Ve výprodeji je samozřejmě víc věcí, než v tomto článku, najdete tam i laky na nehty, které mě tentokrát svou barevnou škálou neoslovily, ozdůbky na nehty, které mě taky moc neberou a spoustu dalších věcí, opravdu košíčky s výprodeji překypovaly.

Výprodej Essence a můj výběr


Beauty Beats oční stíny 01 Baby, Baby, OOH!






  • Hned mi padly do oka temně fialové oční stíny v odstínu 01.
  • Mám zelené oči a fialová barva je nádherně rozzáří, takže všem zelenoočkám můžu doporučit.
  • Stíny mají máslovitou konzistenci a nepráší, což mě u Essence značně překvapuje.
  • Barva je nádherně temně fialová, bez třpytek, stín je zcela matný.
  • Stín drží pěkně celý den, neobtiskává se, neslívá se do jedné linky.
  • Za 29 Kč mohu jen a jen doporučit.


Beauty Beats tvářenka







  • Už dlouho jsem si chtěla pořídit malinovou tvářenku a když jsem ve výprodeji narazila na jednu od Essence v odstínu 01, nebylo co řešit, 29 Kč stojí za pokus, zda mi bude slušet, nebo ne.
  • Bohužel jsem zjistila, že teplá malinová barva opravdu mým lícím nesluší, takže ji založím někam na kosmetické propadliště.
  • Slušet bude spíš brunetkám a výraznějším typům, je příliš křiklavá pro blondýnky.
  • Ale drží velmi dobře a neslévá se do jedné velké šmouhy.



Essence pigmenty odstíny Box of Chocolate, Blueberry Muffin







  • Bezkonkurenčně nejlepší věc, kterou jsem si v Essence výprodeji pořídila.
  • Mám odstín 03, to je taková studená hnědá, možná až s nádechem do khaki, obsahuje malé stříbrné třpytky. Dále mám odstín 16, který je nádherně světle fialový a má stříbřitý shimmer.
  • Jelikož jsou to pigmenty, tak je samozřejmé, že práší a rozhodně bych jim to nevyčítala.
  • Na očích vydrží pigmenty celý den neporušené, krásně syté, vůbec se neslévají, nebo nevytrácejí.
  • Za 29 kč je to můj úlovek roku a budu se snažit najít ještě nějaké barvičky navíc.


Essence STAY WITH ME longlasting lipgloss







  • Tenhle lesk na rty v odstínu 10 Pretty Witty jsem si koupila, protože se mi moc líbila jeho malinová barva.
  • Barva na rtech je krásná, sytá, opravdu jako když jste snědli lesní ovoce a zabarvilo vám rty.
  • S čím bojuji je výdrž, nevydrží prostě nic. Nedokážu si představit, že bych si ho vzala na večeři s přítelem, byl by dole do dvou sekund.
  • Ani těch usmolených 29 Kč bych za něj opětovně nedala.


Essence Glossy Lipbalm Apple Pie



  • Tahle drobnost byla taky za 29 Kč.
  • Vybrala jsem si ho čistě kvůli svěží jablíčkové vůni, kterou opravdu můžu.
  • Jinak lesk žádný efekt nemá, je jemně béžový, téměř průhledný, nijak nehydratuje.







To by byly moje úlovky z výprodeje, budu ráda, když mi dáte vědět, co jste v poslední době ulovili ve výprodejích vy...